in

A TOP10 legkülönlegesebb parfümös üvegcse

A TOP10 legkülönlegesebb parfümös üvegcse – íme a parfumplaza.hu összeállítása.

Parfümválasztás során természetesen az illat a mérvadó, azonban döntésünkben, akár tudatosan, akár tudat alatt, más tényezők is szerepet játszhatnak. Ilyen lehet többek közt a bolt atmoszférája, a hangulatunk, a parfüm márkája, ára és – cikkünk témája – a parfüm kinézete. Ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy egy adott parfümnek milyen a formája, a színe vagy a mérete.

Szubjektív szemlélet alapján a parfumplaza.hu összeállította Neked az általunk legérdekesebbnek, legszebbnek és legkülönlegesebbnek tartott TOP 10 parfümös üvegcsét, lássuk is akkor, melyek ezek.

10. Diesel – Loverdose Red Kiss

Listánkban a 10. helyet egy Diesel parfüm kapta meg, méghozzá a Loverdose Red Kiss. Imádtuk ezt a piros, drágakő hatású, szív alakú formát, tökéletesen passzol a parfüm illatához és nevéhez!

9. Carolina Herrera – CH Eau De Parfum Sublime

A 9. helyet Carolina Herrera CH Eau De Parfum Sublime nevezetű parfümjének ítéltük, a táska alakú üvegcse egy női parfümnél mindig szuper ötlet! A lila pikkelyes borítás és a színben tökéletesen hozzáillő masni elegánssá teszi a parfüm megjelenését, nem is beszélve a CH emblémáról.

8. Replay – Relover

Végre egy igazán vagány, tényleg pasis ötlet a Replay-től, ezzel biztos h a férfiak tábora teljesen le lett nyűgözve! Ezzel a frappáns megvalósítással a Replay Relover a 8. helyre került listánkban.

Klikk a teljes összeállításért

Szólj hozzá!

Február 23-án három helyen nyílik Pepco üzlet

Megszólalt a szakértő: érdekességek a parfümökről