in

Több vásárló a kutyáját is magával viszi a bevásárlóközpontba

Az AsiaCenter 2016-ban Valentin-napon vezette be a jól nevelt kedvencekkel való vásárlás házirendjét.

Az állatbarátok örültek az új szabálynak, ami pár hónap elteltével látványos változásokat hozott; a bundás kedvencek gyakori vendéggé váltak az épületben.

Több oktató szervezet is jelentkezett, hogy a vakvezető- és segítőkutyákat közösségi területen képezhessék.

A bevásárlóközpont felmérése szerint már minden 9. vásárló magával hozza kedvencét a bevásárláskor, ami az ősz elején mért 7%-hoz képest is jelentős növekedés.

Az AsiaCenter időközben az éttermeinél is létrehozott egy állattal látogatható részt, majd külön utcát is nyitott a gazdik számára, ami vélhetően szintén hozzájárult az állattartók gyakori látogatásaihoz. A Kedvencek Korzóján állatpatika, állateledel és felszerelés, valamint terrarisztika üzlet nyílt.

“Ahogy terjedt a hír, úgy érkezett egyre több és több látogató állattal hozzánk. Az oktató szervezetek elmondása szerint kevés helyen van lehetőségük a segítőkutyákat “élesben” képezni, így hálásak voltak a lehetőségért. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, miközben negatív tapasztalat alig érkezett. A gazdák nagyon odafigyelnek az állataikra és a többi vásárlóra, ami igazolja, hogy a magyar állattartási kultúra megérett az állatbarát helyekre és az igény is egyértelmű.” – számolt be tapasztalataikról Varga Kornélia, az AsiaCenter marketing és kommunikációs vezetője.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

LIDL legújabb akciós újság – íme a február 9-től 15-ig érvényes ajánlatok

Penny Market legújabb akciós újság

Penny Market legújabb akciós újság – íme a február 9-től 15-ig érvényes ajánlatok