in

Tesco online vásárlás . ezt érdemes tudni

Mi az a Tesco Online Bevásárlás? Válaszok cikkünkben.

Az Online Bevásárlás a Tesco izgalmas, új szolgáltatása, amely az otthoni internetes vásárlás kényelmét nyújtja. Kínálatunkban rengeteg terméket találhat, amelyeket akár az otthonába is kiszállítunk.

Vásárlóink a Tesco Online Bevásárlás használatával ugyanolyan alacsony árakkal és akciókkal találkozhatnak, mintha csak egy Tesco Áruházban vásárolnának.

Szeretnél INGYEN lottózni?
EZT próbáld ki, és nyerj valódi pénzt

Tesco Clubcard kártyával rendelkező vásárlóink a Tesco Online Bevásárlás során is gyűjthetik a hűségpontokat.

Kiszállítási időpontot legkorábban a bevásárlás leadását követő napra lehet foglalni. Időpont foglalásához először válassza ki a táblázatból a kiszállításra Önnek legmegfelelőbb 2 órás idősávot! A táblázat a szolgáltatási díjat is egyértelműen megadja. A szolgáltatás díja a kiválasztást követően a teljes irányárhoz automatikusan hozzáadódik.

Számos lehetőség van a sikeres vásárláshoz: a termékkategóriákban böngészhetsz a termékek között, vagy konkrét termék megtalálásához kényelmesen használhatod a keresőt is.

A kínálatban továbbá rengeteg akciós termék is szerepel. Ha egy olyan terméket szeretnél vásárolni, amelyet már korábban az Online Bevásárlást használva vásároltál, a „Kedvencek” menüpontban gyorsan és egyszerűen újra megtalálhatod azt.

Hirdetés

Csak adja hozzá a terméket a kívánt mennyiségben a bevásárló kosarához, és a termék ára automatikusan hozzáadódik az irányárhoz.

A kiválasztott termékek átvétele

A kiválasztott termékeket klimatizált gépjárműben szállítják ki, és a csomagodat egy Tesco alkalmazott fogja átadni.

“Munkatársunk kívánság szerint egészen abba a helyiségbe viszi a termékeket, ahová Önnek az kényelmes. Természetesen az átvétel során ellenőrizheti az átvett termékek minőségét, frissességét és azt, hogy minden kiválasztott termék benne van-e a csomagban. Amennyiben az Ön által vásárolt termék a szállítás napján nincs raktáron, akkor a munkatársunk visz magával olyan terméket, amely hasonló az Ön által választott termékhez (helyettesítő termék). Ennek a terméknek az elfogadása természetesen szintén nem kötelező, azt Ön az átadás során visszautasíthatja. Természetesen csak azokért a termékekért kell fizetni, amelyeket ténylegesen átvett.” – közölte a Tesco.

Bővebb ITT

Szólj hozzá!

LIDL – hétfőtől újra hódít a retró: ízelítő a kínálatból

Megjelent a dm családi magazinja – juss hozzá ingyen