in

Tesco online vásárlás . ezt érdemes tudni

Mi az a Tesco Online Bevásárlás? Válaszok cikkünkben.

Az Online Bevásárlás a Tesco izgalmas, új szolgáltatása, amely az otthoni internetes vásárlás kényelmét nyújtja. Kínálatunkban rengeteg terméket találhat, amelyeket akár az otthonába is kiszállítunk.

Vásárlóink a Tesco Online Bevásárlás használatával ugyanolyan alacsony árakkal és akciókkal találkozhatnak, mintha csak egy Tesco Áruházban vásárolnának.

Tesco Clubcard kártyával rendelkező vásárlóink a Tesco Online Bevásárlás során is gyűjthetik a hűségpontokat.

Kiszállítási időpontot legkorábban a bevásárlás leadását követő napra lehet foglalni. Időpont foglalásához először válassza ki a táblázatból a kiszállításra Önnek legmegfelelőbb 2 órás idősávot! A táblázat a szolgáltatási díjat is egyértelműen megadja. A szolgáltatás díja a kiválasztást követően a teljes irányárhoz automatikusan hozzáadódik.

Számos lehetőség van a sikeres vásárláshoz: a termékkategóriákban böngészhetsz a termékek között, vagy konkrét termék megtalálásához kényelmesen használhatod a keresőt is.

A kínálatban továbbá rengeteg akciós termék is szerepel. Ha egy olyan terméket szeretnél vásárolni, amelyet már korábban az Online Bevásárlást használva vásároltál, a „Kedvencek” menüpontban gyorsan és egyszerűen újra megtalálhatod azt.

Csak adja hozzá a terméket a kívánt mennyiségben a bevásárló kosarához, és a termék ára automatikusan hozzáadódik az irányárhoz.

A kiválasztott termékek átvétele

A kiválasztott termékeket klimatizált gépjárműben szállítják ki, és a csomagodat egy Tesco alkalmazott fogja átadni.

“Munkatársunk kívánság szerint egészen abba a helyiségbe viszi a termékeket, ahová Önnek az kényelmes. Természetesen az átvétel során ellenőrizheti az átvett termékek minőségét, frissességét és azt, hogy minden kiválasztott termék benne van-e a csomagban. Amennyiben az Ön által vásárolt termék a szállítás napján nincs raktáron, akkor a munkatársunk visz magával olyan terméket, amely hasonló az Ön által választott termékhez (helyettesítő termék). Ennek a terméknek az elfogadása természetesen szintén nem kötelező, azt Ön az átadás során visszautasíthatja. Természetesen csak azokért a termékekért kell fizetni, amelyeket ténylegesen átvett.” – közölte a Tesco.

Bővebb ITT

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

LIDL – hétfőtől újra hódít a retró: ízelítő a kínálatból

Megjelent a dm családi magazinja – juss hozzá ingyen