Tesco clubcard – ezért érdemes kiváltani

Hirdetés

Tesco clubcard – pontgyűjtés, hasznos infok.

Mi a Clubcard program?

A Clubcard a Tesco hűségprogramjának megnevezése. A Clubcard programmal vásárlóinknak szeretnénk köszönetünket kifejezni azért, hogy nálunk vásárolnak. A program 2010. augusztus 25-én került bevezetésre Magyarországon és a vásárlók körében nagyon kedvelt, már több mint 2000000 vásárló regisztrált a programba.

A Clubcard Program Általános Szerződési Feltételei

A Tesco Clubcard hűségprogram (továbbiakban: Program) alapelvei

A Program tulajdonosa és üzemeltetője a Tesco-Global Zrt, H-2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3 (továbbiakban: Tesco). A Programba belépő vásárlók a Tesco áruházakban és a Tesco szerződéses partnereinél lebonyolított vásárlásaik után pontokat gyűjtenek a személyre szóló számlájukon. Az összegyűjtött pontokért a Tesco kedvezményeket, például vásárlási utalványt (a továbbiakban: Utalvány) ad számukra. A Programról további információt awww.clubcard.hu honlapon, az egyes áruházak vevőszolgálati pultjánál, vagy a belföldről hívható 06/ 80-222 333-as ingyenes ügyfélszolgálati telefonszámon kaphatnak.

A tagság és jelentkezés feltételei

A Programban minden természetes személy részt vehet, aki 18. életévét betöltötte és online vagy áruházban történt személyes regisztrációját megelőzően elfogadja a Program Általános Szerződési Feltételeit, valamint leadja a helyesen kitöltött regisztrációs lapot. Jogi személyek és jogi személyiség nélküli gazdasági társaságok nem vehetnek részt a Programban. Minden személy csak egy Clubcard kártyát igényelhet, többszörös tagság nem lehetséges. A regisztrációs lap kitöltésével és leadásával, valamint online regisztrációval a Programban részt vevő vásárló elfogadja a Program Általános Szerződési Feltételeit.

A Kártya és a Kulcstartók használatáról

Az online regisztrációt követően a Tesco postai úton küld az azt igénylő vásárlónak egy kártyát (a továbbiakban: Kártya) és két kulcstartót (a továbbiakban: Kulcstartó), az áruházban történő személyes regisztráció esetén a résztvevő a kitöltött regisztrációs lap aláírása után kapja kézhez a Kártyát és a Kulcstartókat. A Kártya és a Kulcstartók a Tesco tulajdonát képezik és a vásárlások utáni pontgyűjtést szolgálják. A Kártyát és a Kulcstartókat csak annak igénylője, illetve a vele egy háztatásban élő családtagjai (a továbbiakban együtt: Vásárló) használhatják, azokkal anyagi haszonszerzés céljából kereskedni nem lehet. A Kártyát és Kulcstartókat kizárólag végfelhasználói vásárlás során lehet használni, ÁFA-s számla kiállításakor nem lehet érvényesíteni az adott tranzakcióban.

Hirdetés

A Tesco fenntartja a jogot arra, hogy az esetleges jogtalan vásárlással szerzett pontokat levonja a Programban résztvevő Vásárló személyes számlájáról, és egyidejűleg fenntartja a jogot a Programban való részvétel megszüntetésére. A Kártyát és a Kulcstartót csak a Tesco áruházakban és a Tesco szerződéses partnereinél lehet használni. A szerződéses partnereknél lehetnek egyéb eltérő feltételek, melyekről partnereinknél lehet érdeklődni.

A pontgyűjtésről

A Kártyát vagy a Kulcstartót a vásárláskor át kell adni a pénztárosnak. A pontok az átadott Kártyához és Kulcstartókhoz tartozó számlán gyűlnek. A számlán lévő pontoknak mindaddig nincs tényleges értékük, amíg azokat a Tesco egy adott pontgyűjtési időszak végén Utalványra nem váltja. Minden 200 forint értékű vásárlás után 1 pontot írunk jóvá a Vásárló személyes számláján. A későbbiekben 1 pont beváltási értéke 1 forint. A Tesco fenntartja a jogot ennek bármikor történő megváltoztatására. A Tesco fenntartja továbbá a jogot, hogy meghatározza azt a maximális összeget, amiért pontokat írhat jóvá.

A pontgyűjtés nem vonatkozik az étkezési és ajándékutalványok vásárlására, a göngyölegekre, valamint a nem a Tesco kijelölt partnere által üzemeltetett mobiltelefonok feltöltésére. Clubcard pontok gyűjtése a felsoroltakon kívül ÁFÁ-s számla igénylése esetén sem lehetséges. További termékek szintén kikerülhetnek a pontgyűjtés köréből, amennyiben arról a Tesco döntést hoz. A vásárolt termékek visszavétele során a pontok automatikusan levonódnak a számláról.

Lehetősége nyílik Clubcarddal rendelkező vásárlóink számára, hogy ne csak a Tesco Globál Zrt áruházaiban gyűjtsenek minden elköltött 200 forint után egy Clubcard pontot, hanem külsős partnekereknél is lesz erre lehetőség. Az aktuális áruházak és boltok listáját minden esetben a Clubcard honlapján a Hírek menüpontban tesszük közzé.

A tájékoztató folytatódik

Hirdetés

Várjuk a hozzászólásodat

Watch Dragon ball super