Tesco Black Friday 2019 – infok

Hirdetés

Tesco Black Friday 2019 – infok.

A Black Friday hagyománya az Egyesült Államokból indult el, ahol a 90-es években kezdett elterjedni. Amerikában a hálaadás után ünneplik a Black Friday-t. Sok közalkalmazott és irodai dolgozó ilyenkor szabadnapos, ami az utolsó karácsony előtti ünnepnap. A nagy áruházak mint a Macy’s karácsonyi parádét is szerveznek.

A Black Friday vásárlás már Európában is egyre népszerűbb, így mi is élvezhetjük a legjobb ajánlatokat, már jóval karácsony előtt, november negyedik péntekén – annyi különbséggel, hogy nálunk nem kapcsolódik hozzá ünnepnap.

Black Friday 2019

A Black Friday online vásárlás egyre népszerűbb. Nem kell hosszú sorokat kiállni a többi akcióvadásszal, hanem kényelmesen a kanapén ülve megtalálhatod a legjobb ajánlatokat.

Online vásárlásnál azt is megúszod, hogy fölösleges köröket fuss olyan termékek után, amiket már kiárusítottak.

Lesz Tesco Black Friday 2019?

A Black Friday vásárlás mára az egész világon népszerű lett. Sok helyen már nem is egy napra, hanem egy egész hétvégére kiterjesztik a fantasztikus akciókat.

Tesco Black Friday!

A Tesco üzleteiben és weboldalán elképesztő ajánlatok várnak Önre. Látogasson el hozzánk és szerezze be kedvenc ruhadarabjait 20%, a legjobb játékokat 25%, a különféle parfümöket akár 50% kedvezménnyel. Válassza ki már most a legszebb karácsonyi ajándékokat rohanás nélkül, kedvező áron. Ne habozzon, mert fantasztikus ajánlataink csak 2019. 11. 28. és 12. 01. között érvényesek. Kellemes ünnepi vásárlást és kiváló árakat kívánunk Önnek!

•  Minden játékra -25% kedvezmény 

•  Őrületes Black Friday ajánlatok

•  20% kedvezmény a megjelölt téli ruházatra

BLACK FRIDAY az F&F-nél

A Black Friday a legjobb alkalom arra, hogy beszerezd a kiszemelt télikabátot vagy pufi dzsekit a hideg napokra, most 20% kedvezménnyel. Emellett pihe-puha kötött darabok és téli kiegészítők is várnak, melyeket akár karácsonyi ajándéknak is adhatsz. Merülj el a színekben, anyagokban és fazonokban gazdag kabát és dzseki kollekciónkban, és szerezz be egyet minden alkalomra. Legyen szó elegáns vagy sportos stílusról, az F&F kínálatában mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb darabot. Ne késleked, irány a kedvenc áruházad, és készülj fel a mínuszokra!

•  Black Friday ajánlatok a tescoutazas.hu-n 

Facebook Comments