in

A Telekom bejelentette – ezzel lepik meg az ügyfeleket

A Telekom zártkörű koncerttel lepi meg azokat, akik 2017. február 28-ig legalább egy éve Magenta 1 ügyfelek.

A Telekom az idei évet kizárólag a Magenta 1-es ügyfeleknek szóló ajándékkal indítja: egy különleges, zártkörű koncertre szóló páros belépővel ajándékozza meg azokat, akik 2017. február 28-ig legalább egy éve a Magenta 1 kedvezménycsomag előfizetői. Az eseményen fellép Presser Gábor, Rúzsa Magdi és a Magna Cum Laude. A koncert Budapesten a Papp László Sportarénában lesz 2016. február 12-én vasárnap, két időpontban.

A Magyar Telekom a Magenta 1 névre keresztelt integrált kedvezménycsomagját 2015 augusztusában vezette be, amely előfizetőinek a száma azóta meghaladta a 100 ezret. Ezzel a csomaggal az ügyfelek egy kézből kapják mindazon szolgáltatásokat, amelyekre az egy háztartásban élőknek szükségük lehet, így a mobil, TV, otthoni internet és vezetékes telefont is.

A Telekom időről időre exkluzív ajánlatokkal köszöni meg a Magenta 1-es ügyfélkör számára, hogy ezt a kedvezménycsomagot választották: tavaly nyáron a vállalat három hónapon keresztül korlátlan mobilinternet használatot biztosított számukra, 2016. szeptembertől pedig az adott helyen elérhető maximális le- és feltöltési sebességgel mobilnetezhetnek a Telekom hálózatán a Magenta 1 előfizetéssel rendelkezők, valamint a velük egy mobil folyószámlán lévő családtagjaik, bárhol is tartózkodjanak az ország területén.

A Telekom a Magenta 1 koncertre elektronikus üzenetekben (eDM és SMS) hívja meg az érintett ügyfeleket 2017. január 5-én, akiknek részvételi szándékukat legkésőbb 2017. január 11-ig kell jelezniük az üzenetben megkapott módon és regisztrációs felületen.

A koncertekre kizárólag az első 10 ezer, teljes körűen kitöltött regisztrációval rendelkező Magenta 1 ügyfél kap egyedi, páros koncert jegyet.

A vidékről érkezők utazását szeretné megkönnyíteni a vállalat, így a koncertre szóló – belföldi másodosztályú – vonatút 50 százalékát a Telekom megtéríti.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Itt a dm új nyereményjátéka – nyerj egy fantasztikus utazást

Visszatért a SPAR-ba a népszerű akció – ismét jár az ajándék