in

Rovarfehérjés kutyatáp online rendelése, infok, árak, képek

Rovarfehérjés kutyatáp online rendelése, infok, árak, képek.

Rovarfehérjés kutyatáp online rendelése

A cricksydog.hu által kínált Juliet Rovarfehérje Kutyatáp a legjobb választás, ha arra törekszenek, hogy négylábú barátaik egészségesek és boldogok legyenek!

Ezt a tápot finom rovarfehérjéből készítik, melyet vörös áfonya, yucca-kivonat, répa és édesburgonya kísér.

Ezekkel biztosítják, hogy kutyáik minden napja tápláló és energiával teli legyen. Továbbá olyan természetes összetevőket is hozzáadnak, mint a sörélesztő és a lazacolaj, hogy kutyáik szőrzete csillogó és egészséges legyen.

Rovarfehérjés kutyatáp infok

A táp különlegessége, hogy hipoallergén és rovarfehérjére épül, így az ételallergiás reakciók kockázata minimális. Válasszák ezt a tápot, és míg kutyáik egészségéről gondoskodnak, a környezetünkért is tesznek!

A tápszemcsék aprók, átmérőjük csupán 0,75 cm, így különösen ajánlott kistestű kutyáiknak és ölebeiknek!

Rovarfehérjés kutyatáp árak

Táp kistestű kutyafajtáknak Gondolj a következő kutyafajtákra, amikor kistestű kutyákról beszélünk: tacskó, westie, yorkie, francia bulldog, boston terrier…

A rovarok tápláló ereje Még nem találkoztak olyan kutyával, aki allergiás lett volna a rovarfehérjére. Ezért bátran ajánlják olyan kutyáknak is, akik ételallergiával küzdenek!

Csirkehús és búza-glutén nélkül  – biztos lehetsz benne, hogy egyetlen gramm csirkehúst vagy búza-glutént sem fogsz találni!

Rovarfehérjés kutyatáp képek

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Cricksydog kutyatáp online rendelése, infok, árak, képek

Vezeték nélküli led világítás online rendelés, ár, infok