in

Pünkösdi nyitvatartás – íme az ALDI tájékoztatója

Pünkösdi nyitvatartás – íme az ALDI tájékoztatója.

“Pünkösdvasárnap- és hétfőn pihenünk egy rövidet, keddtől azonban már a megszokott nyitvatartási időben várunk Titeket!” – közölte az ALDI, tehár vasárnap és hétfőn zárva vannak.

Az Aldi világszinten az egyik legnagyobb üzlethálózat. Két külön hálózatból áll: Aldi Nord (Észak – ALDI MARKT) és Aldi Süd (Dél – ALDI SÜD) név alatt működik, egymástól elkülönülten, önállóan, a saját határaikon belül. A különálló csoportokat eredetileg a Theo Albrecht (1922–2010) és Karl Albrecht (1920–2014) testvérpár irányította. 2006-ban, bár visszavonultak, ők voltak Németország leggazdagabb emberei.

Az Aldi németországi hálózatában az Aldi Nord 35 független regionális céget üzemeltet Észak- és Kelet-Németországban megközelítőleg 2500 üzlettel és az Aldi Süd 31 céggel 1600 üzlettel Nyugat- és Dél-Németországot látja el.

Nemzetközi szinten az Aldi Nord üzemelteti a boltokat Dániában, Franciaországban, a Benelux államokban, az Ibériai-félszigeten és Lengyelországban, míg az Aldi Süd területéhez tartozik Írországban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, az Amerikai Egyesült Államokban, Magyarországon valamint Hofer néven Ausztriában és Szlovéniában.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Lottózz akár ingyen – ma extra bónusz és értékes tárgynyeremény

Játssz! Okosóra, okostelefon és mini laptop a nyeremény