in

Pünkösdi nyitvatartás – íme az ALDI tájékoztatója

Pünkösdi nyitvatartás – íme az ALDI tájékoztatója.

“Pünkösdvasárnap- és hétfőn pihenünk egy rövidet, keddtől azonban már a megszokott nyitvatartási időben várunk Titeket!” – közölte az ALDI, tehár vasárnap és hétfőn zárva vannak.

Az Aldi világszinten az egyik legnagyobb üzlethálózat. Két külön hálózatból áll: Aldi Nord (Észak – ALDI MARKT) és Aldi Süd (Dél – ALDI SÜD) név alatt működik, egymástól elkülönülten, önállóan, a saját határaikon belül. A különálló csoportokat eredetileg a Theo Albrecht (1922–2010) és Karl Albrecht (1920–2014) testvérpár irányította. 2006-ban, bár visszavonultak, ők voltak Németország leggazdagabb emberei.

Az Aldi németországi hálózatában az Aldi Nord 35 független regionális céget üzemeltet Észak- és Kelet-Németországban megközelítőleg 2500 üzlettel és az Aldi Süd 31 céggel 1600 üzlettel Nyugat- és Dél-Németországot látja el.

Nemzetközi szinten az Aldi Nord üzemelteti a boltokat Dániában, Franciaországban, a Benelux államokban, az Ibériai-félszigeten és Lengyelországban, míg az Aldi Süd területéhez tartozik Írországban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, az Amerikai Egyesült Államokban, Magyarországon valamint Hofer néven Ausztriában és Szlovéniában.

Szólj hozzá!

Lottózz akár ingyen – ma extra bónusz és értékes tárgynyeremény

Játssz! Okosóra, okostelefon és mini laptop a nyeremény