in ,

PEPCO inspirációk – várnak az ötletek!

A PEPCO inspirációk egy ötletekkel teli oldal arról, hogy milyen nagyszerű összállításokat készíthetsz el pénztárcabarát árakon!

Bárkinek lehet inspiráló ötlete! Ezért is hoztuk létre az inspiracio.pepco.hu oldalt. Egy helyet nektek a ti ötleteitekkel. Lakásdekoráció, női- és gyermekdivat – erről szól a PEPCO világa. Ezek a témák mostantól mind egy helyen elérhetőek, az egyszerű kereső segítségével pedig könnyedén megtalálhatod azt, ami érdekel.

A felhasználók posztjai mellett természetesen bloggerek ötleteivel is találkozhatsz. Nézd meg, hogyan inspirálta őket a PEPCO! Lehet, hogy az elképzeléseik téged is megihletnek!.

Büszke vagy otthonod kialakítására? Mutasd meg, hogy festenek a PEPCO termékek a gyönyörű nappalidban, praktikus konyhádban vagy a kényelmes hálódban! Jó érzéked van a női divathoz? Gyerekruha összeállításaid mindenkit lenyűgöznek? Oszd meg az ötleteidet másokal, mutasd meg a te stílusodat!

Csak annyit kell tenned, hogy készítesz egy fotót vagy videót és megosztod velünk.

Ötleteidet megoszthatod Instagramon a #PEPCOinspirációk vagy a #PEPCOötletek hashtaggel, vagy feltöltheted a weboldalunkon keresztül, vagy itt az applikációban.

A posztjaid másokat fognak inspirálni, ezért minden héten A HÉT INSPIRÁCIÓJA díjjal jutalmazzuk a legkreatívabb ötleteket, melyekhez egy 3000 Ft értékű PEPCO utalvány is jár!

Oszd meg velük ötleteidet!

Irány inspiracio.pepco.hu

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Praktiker kiszállítás – infok itt!

Astro sorsjegy nyertesek – Astro sorsjegy akció 2022 nyereményjegyzéke