in

A Penny Market figyelmeztet – íme a közleményük

A Penny Market a hivatalos oldalán tette közé a tájékoztatást.

“Kedves Vásárlóink! Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy a http://uy4offers.com/pennymhu/ linken olyan „Játék” érhető el, mely megtévesztő, jogellenes, a Facebook alapelveibe, felhasználási feltételeibe is ütköző módon olyan látszatot kelt, hogy azt társaságunk szervezi és hogy a játék során nyeremények kerülnek illetve kerültek átadásra.” – kezdte a Penny Market.

“Játékot” nem a Penny Market Kft. szervezte

“A linken található „ Játékot” nem a Penny Market Kft. szervezte, a Játékhoz és az abban ígért illetve a látszólag átadott nyereményekhez semmilyen módon nem köthető. A társaságunk nevével, jó hírnevével visszaélő, számunkra ismeretlen személyek ellen a szükséges jogi lépéseket megtesszük, mivel az oldalt létrehozó személyek jogosulatlanul felhasználták a Penny Market Kft. nevét és visszaéltek/visszaélnek vásárlóink bizalmával is!” – tették hozzá.

“Fentiek alapján kérjük, hogy ezt az oldalt semmiképpen se használjátok! Ha a Penny Market Kft. által szervezett nyereményjátékon szeretnétek részt venni, akkor a www.penny.hu oldalon adunk hiteles tájékoztatást társaságunk nyereményjátékairól!” – fejezték be a közlendőt.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

A Tesco szerdán közölte: “Sajnálattal tapasztaltuk, hogy…”

Auchan Vásárlók napja – vedd igénybe a remek lehetőséget