in

Oszkár telekocsi lemondás – infok itt!

Oszkár telekocsi lemondás – infok itt!

Ha 20 nappal az indulás előtt foglaltál, akkor “büntetlenül“ lemondhatod a foglalást külföldi út esetén az indulás előtti 7. napig, belföldi út esetén az indulás előtti 3. napig. Ezt követő visszamondás esetén már nem kapod vissza a teljes összeget, időarányosan csökken a számodra visszajáró pénz, és növekszik az autósnak járó kárpótlás.

Ha 4 nappal az indulás előtt foglaltál, akkor “büntetlenül” lemondhatod az utat az indulás és a foglalás közti időszak 40%-áig. Ezt követő visszamondás esetén már nem kapod vissza a teljes összeget, időarányosan csökken a számodra visszajáró pénz, és növekszik az autósnak járó kárpótlás.

Ha 12 órával az indulás előtt foglaltál, akkor “büntetlenül” lemondhatod az utat az indulás és a foglalás közti időszak 40%-áig. Ezt követően csupán az összeg 20%-a jár neked vissza, és 80%-ot kap az autós kárpótlásként.

A helyfoglalás lemondásához menj az Utas menü / “Helyfoglalásaim” menüpontjába, itt megtalálod az aktuális és a múltbéli helyfoglalásaidat. A lemondani kívánt foglalásnál a “Műveletek” gomb legördülő menüjéből válaszd ki a “Helyfoglalás törlése” opciót. A lemondás előtt kedves gesztus, ha a sofőrt üzenetben vagy telefonon is értesíted.

Bővebb: Oszkár telekocsi lemondás

Szólj hozzá!

Oszkár telekocsi helyfoglalás – infok itt!

Family Frost rendelés – infok itt!