in

OBI fenyőfa vásár 2023 – infok itt!

OBI fenyőfa vásár 2023 – infok itt!

Az OBI 2023-ban is széles választékban kínál karácsonyfákat, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelőt. Az áruházban vágott és konténeres fenyők is kaphatók, különböző méretben és minőségben.

A vágott fenyők közül a Nordmann fenyő a legnépszerűbb. Ez a fajta fenyő sűrű tűlevelű, egészen a tetejéig, és hosszú élettartamú. Az OBI-ban a Nordmann fenyő különböző méretekben kapható, 100 cm-től egészen 250 cm-ig.

A konténeres fenyők előnye, hogy később is kiültethetők a kertbe. Az OBI-ban a konténeres fenyők különböző méretben kaphatók, 100 cm-től egészen 125 cm-ig.

Az OBI karácsonyfa vására 2023. november 15-én kezdődött, és egészen karácsonyig tart. A vásár ideje alatt az áruházban különleges karácsonyi ajánlatok is várják a vásárlókat.

Feltételek

  • Vásároljon vágott fenyőt az OBI-ban, és mi megajándékozzuk egy 10%-os kuponnal, amit 2023. január 02. és 2023. január 31. között használhat fel 15 000 Ft feletti vásárlás esetén, bármelyik OBI áruházban.
  • A kedvezmény más akciókkal és kuponokkal nem vonható össze. A kedvezménykupon nem használható fel kaucióra, letétre, bérelhető gépekre, szolgáltatásokra, valamint sajtótermékek, könyvek, ajándékkártya és bármilyen tüzelőanyag, gázpalack vásárlása esetén.
  • A kupon minden magyarországi OBI áruházban 2023. január 02. és 2023. január 31. között teljesített, bruttó 15 000 Ft feletti vásárlás esetén váltható be, de nem érvényesíthető házhoz szállítással igénybe vett online rendelés esetén.
Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Auchan – Milka szaloncukor többféle ízben kapható

Magic Mixies Varázsüst online rendelés, ár, infok itt!