in

OBI akció: július 6-tól érvényes új ajánlatok

OBI  akció: 2016. 07.06-07.17 között érvényes új ajánlatok.

Az OBI akciós újság lapozható változata ITT érhető el
Az OBI akciós újság itt tölthető le PDF formátumban.

Az OBI 1970-ben, Hamburgban nyitotta első áruházát 870 négyzetméteren 12 munkatárssal. Az eredetileg amerikai ötlet célja az volt, hogy 12 szaküzlet választékát egy tető alatt kínálja.

Az OBI csoport mára vezető pozícióra tett szert a hasonló profilú áruházak között Európa otthonfejlesztési piacán. Az OBI termékválasztéka négy területet ölel fel: a lakáskultúrát, a műszaki árukat, az építkezéshez-felújításhoz kapcsolódó termékeket, valamint a kerti cikkeket.

Az OBI vásárlóközönsége részben az egyéni vásárlókból (egyedül élők, családok, a legkülönbözőbb korcsoportú férfiak és nők), részben a hobbi barkácsolókból áll. Németországban az OBI az egyik legismertebb márkanévnek számít. A legutóbbi felmérések (TNS Infratest) szerint az emberek 98%-a ismeri az áruházlánc nevét.

Az OBI 1991-ben kezdte Németországon kívüli működését. Első olaszországi áruházának megnyitását követte az áruházlánc magyarországi megjelenése 1994-ben. Jelenleg Európa 11 országában (Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Svájc, Csehország, Lengyelország, Magyarország, Németország, Olaszország, Oroszország, Szlovénia, Szlovákia) összesen 654 áruháza van, ahol megközelítően 45 500 munkatárs dolgozik.

A csoport rendre új piacokon jelenik meg, és bővíti hálózatát.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Praktiker akció: június 30-tól érvényes új ajánlatok

A Pepco egy órával ezelőtt közölte – a mai ajánlatok