in

Nyáry Luca wikipédia – infok itt

Nyáry Lucawikipedia wikipédia – infok itt.

Nyáry Luca jelenleg nem rendelkezik wikipédia oldallal, amint elkészül aktualizáljuk anyagunkat!

Nyáry Luca egy 21 éves író, modell, slammer és aktivista, aki rendszeresen publikál a WMN-en és más magazinokban, gyermekkönyveket és Emily Dickinson-verseket fordít, dalszövegeket ír, ifjúsági sorozatokat fejleszt és műsort vezet.

Egyetemen televíziós műsorkészítőnek tanul, és az utóbbi időben elkezdett modellkedni is; itthon és Londonban is leszerződött egy-egy neves ügynökséggel.

A bohém élet mellett kifejezetten keresi a komoly, érzékeny témákat is: a depresszióról szóló első regénye, a Vigyázat, törékeny! után második könyvét a fiatal felnőttek kiégéséről, a covid alatt elvesztett motivációról és a drogfüggőségről írja.

Nyáry Luca az irodalomtörténész Nyáry Krisztián idősebbik lánya, aki 13 éves korában veszítette el édesanyját, Bárfai Andreát, aki agydaganatban halt meg.

Luca a Radnóti Miklós Színház színésznőjének, Lovas Rozinak mesélte el a szülei, a családja és a tragédia történetét az Egyszer lent podcast sorozatban3. Luca elmondta, hogy a legnehezebb az volt, hogy édesanyja nem mindenáron akart meggyógyulni, és hogy ezt a veszteséget hogyan dolgozta fel.

 

The post Nyáry Luca wikipédia – infok itt appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Zámbó Sebastian wikipédia – infok itt

Karácsonyi cipősdoboz akció 2023 – infok itt!