in

mömax Club Card – igénylés, kedvezmények

Hirdetés

mömax Club Card – igénylés, kedvezmények.

A mömax Club Card előnyei

Váltsd ki Te is a mömax Club Cardot és élvezd annak minden előnyét! A legkülönfélébb akciókban vehetsz részt Club Card tulajdonosként: áruházi születésnapok, Pink Weekend, extra, havonta változó törzsvásárlói ajánlatok és kedvezményes kisteherautó bérlés.

Mit kell tenned, hogy csatlakozhass?

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Töltsd ki a regisztrációs adatlapot a Mömax áruházaikban és máris klub tag vagy!

Egyszerűen töltsd ki a regisztrációs lapot és kitöltve add le a vevőszolgálaton. A Club Cardot azonnal használhatod, a pontjaid pedig jóváírásra kerülnek vásárlásaid után. Ha egy vásárlás alkalmával elfelejtetted érvényesíteni a törzsvásárlói kártyát, egyszerűen menj vissza áruházunkba a kártyáddal és a vásárlást igazoló blokkal. Kollégáink jóváírják pontjaidat.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy weboldalunkon az online kártyaigénylés átmenetileg nem elérhető! Megértésedet köszönjük!

Hogy működik a gyűjtött pontok elszámolása?

Elszámolásaidat és a pontjaidnak megfelelő kedvezményt a következő év elején, e-mail formájában kapod meg, ezért nagyon fontos, hogy olyan e-mail címet adj meg, amin elérhető vagy és érvényes hírlevélfeliratkozással rendelkezel! Bónusz pontjaidat december 31-el számoljuk el. A bónusz pontok összesítése és elszámolása a január 1. és december 31. közötti időszakban történt összes vásárlásra számítódik.

Vásárlásaid után ezekhez az egyszeri kedvezményekhez juthatsz:

  • 250.000Ft alatti vásárlás esetén – egy meglepetés ajándékot kapsz
  • 250.000Ft – 499.999Ft közötti vásárlás esetén – 5% kedvezmény a következő vásárlás értékéből
  • 500.000Ft – 749.999Ft közötti vásárlás esetén – 10% kedvezmény a következő vásárlás értékéből
  • 750.000Ft feletti vásárlás esetén – 15% kedvezmény a következő vásárlás értékéből

A kapott százalékos kedvezmények más akcióval nem összevonhatóak. A kuponok érvényességét keresd a pontelszámoló levélben!

Havonta megújuló törzsvásárlói ajánlatok

Törzsvásárlóinknak minden hónapban egyedi ajánlatokkal kedveskedünk, melyet kizárólag a Club Card felmutatásával, számának megadásával érvényesíthetsz. Mutasd fel minden vásárlásnál törzsvásárlói kártyádat az áruházban vagy add meg az online shopban és vásárlásaid jóváírásra kerülnek. Az online shopban is megrendelheted a havi törzsvásárlói ajánlat kosárral jelölt termékét a törzsvásárlói online kuponkód beírásával! Ezt a kódot keresd a főoldalon vagy a törzsvásárlói hírlevélben!

Minden hónapban újabb termékeket ajánlunk törzsvásárlóinknak az akciósnál alacsonyabb áron: négy bútort és négy lakberendezési kiegészítőt.

Online vásárlásnál: tedd a kosárba → írd be a törzsvásárlói kuponkódot → a törzsvásárlói ár megjelenik

Áruházi vásárlásnál: a kasszánál mutasd fel a törzsvásárlói kártyádat vagy a vonalkódot az applikáción keresztül. Ha nincs nálad a kártya se csüggedj! Diktáld be a törzsvásárlói kártya számát a kasszánál a mömax felhasználói fiókodból!

Hirdetés

Az ajánlatokról minden hónap elején hírlevelünkben tájékozódhatsz. Regisztrálj a mömax hírlevélre, hogy az elsők közt értesülhess az újabb akciókról!

Szólj hozzá!

JYSK – Korlátlan termékvisszavétel, időkorlát nélkül

Tesco clubcard – igénylés, hasznos infok