in

Mire jó a Herbafulvo Esszencia? infok itt!

Mire jó a Herbafulvo Esszencia? infok itt!

A Herbafulvo Esszencia egy magyar fejlesztésű, kézműves, gyógynövény, fulvosav, természetes elektrolit, védett arginin és almapektin alapú étrend-kiegészítő.

Herbafulvo Esszencia infok

Fő összetevői:

  • Fulvosav: A fulvosav egy természetes ásványi anyag, amely a talajban és a növényekben fordul elő. Erős antioxidáns, és segíthet a szervezetnek a méreganyagok és nehézfémek eltávolításában.
  • Védett arginin: Az arginin egy esszenciális aminosav, amely fontos szerepet játszik az immunrendszer, az emésztőrendszer és a szív- és érrendszer egészségében.
  • Parajdi sóiszap kelát: A parajdi sóiszap kelát egy természetes kelátképző anyag, amely segíthet a szervezetnek a nehézfémek eltávolításában.
  • Almapektin: Az almapektin egy növényi rost, amely segíthet az emésztés javításában és a koleszterinszint csökkentésében.
  • Gyógynövények: A Herbafulvo Esszencia gyógynövényeket is tartalmaz, például máriatövist, fekete áfonya levelet, mezei sóskát, ánizst, édes köményt és orvosi székfüvet. Ezek a gyógynövények számos egészségügyi előnnyel járhatnak, például erősíthetik az immunrendszert, segíthetnek az emésztésben és támogathatják a szív- és érrendszer egészségét.

A Herbafulvo Esszencia egészségügyi előnyei:

A Herbafulvo Esszencia számos egészségügyi előnnyel járhat, beleértve az alábbiakat:

  • Méregtelenítés: A fulvosav és a parajdi sóiszap kelát segíthetnek a szervezetnek a méreganyagok és nehézfémek eltávolításában.
  • Immunrendszer erősítése: A fulvosav, az arginin és a gyógynövények segíthetnek erősíteni az immunrendszert.
  • Emésztés javítása: A fulvosav, az almapektin és a gyógynövények segíthetnek az emésztés javításában.
  • Szív- és érrendszer egészségének támogatása: A fulvosav, az arginin és a gyógynövények segíthetnek támogatni a szív- és érrendszer egészségét.

A Herbafulvo Esszencia biztonságossága:

A Herbafulvo Esszencia általában biztonságosnak tekinthető a legtöbb ember számára. Azonban néhány embernél mellékhatások léphetnek fel, például puffadás, gázképződés és székrekedés. Ha bármilyen mellékhatást tapasztal, fontos, hogy beszéljen orvosával.

A Herbafulvo Esszencia fogyasztása:

A Herbafulvo Esszencia fogyasztása előtt fontos, hogy beszéljen orvosával. A javasolt adagolás napi 1-2 alkalommal 25 ml. A Herbafulvo Esszencia bármilyen étkezéshez fogyasztható.

Herbafulvo Esszencia online rendelése

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Mi a Varicorex? Rendeld meg online

Napelemes Lámpák online rendelése, árak, infok