in

Mire jó a borsmenta illóolaj? Íme a válasz

Mire jó a borsmenta illóolaj? Íme a válasz!

doTerra Borsmenta illóolaj infok

A borsmenta illóolaj egy népszerű és sokoldalú illóolaj, amelyet a borsmenta (Mentha piperita) növény friss leveleiből nyernek ki gőzdesztillációval.

Ez az illóolaj jellegzetesen friss, mentolos illattal rendelkezik, és számos egészségügyi, szépségápolási és háztartási célra használják.

Néhány kiemelkedő tulajdonsága:

  1. Frissítő hatás: A borsmenta illóolaj hűsítő és frissítő hatással rendelkezik, amely segíthet felfrissíteni és élénkíteni a testet és az elmét.
  2. Légzés támogatása: Inhalálva vagy bedörzsölve a mellkasra, a borsmenta illóolaj segíthet enyhíteni az orrdugulást, javítani a légzést és csökkenteni a torokirritációt.
  3. Emésztés támogatása: A borsmenta illóolaj enyhe görcsoldó hatása segíthet enyhíteni a gyomor- és bélrendszeri diszkomfortot, mint például a puffadást vagy a hasi fájdalmat.
  4. Fejfájás és migrén kezelése: A borsmenta illóolajat gyakran alkalmazzák fejfájás és migrén enyhítésére, mivel hűsítő hatása segíthet csökkenteni a fájdalmat és a stresszt.
  5. Háztartási felhasználás: A borsmenta illóolajat természetes tisztítószerek készítésére is felhasználhatjuk, mivel antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik.

doTerra Borsmenta illóolaj online rendelése

Szólj hozzá!

BlackPepper – doTERRA fekete bors illóolaj online rendelés, ár, infok

Mitől alakul ki az ekcéma? Mutatjuk a hasznos infokat!