in ,

Metro Gourmet kártya – kiváltás

Metro Gourmet kártya – kiváltás.

Vásárolj úgy, ahogy a profik, és válogass a Metro termékei között!

Ráadásul ezt most egyszerűen megteheted, hisz te is igényelheted Nyílt napos METRO Gourmet kártyát, így bármikor magával viheted névre szóló kártyádat, és mindig kéznél lesz, amikor ellátogat METRO áruházaiba.

HOGYAN IGÉNYELHETED NYÍLT NAPOS METRO GOURMET KÁRTYÁT?

Regisztráljon áruházi Vevőszolgálatunkon alapadatai megadásával (név, lakcím, elérhetőség), valamint mutasson be egy személyazonosításra alkalmas fényképes okmányt (személyi igazolvány, útlevél, kártyás jogosítvány) és a lakcímkártyáját. Pár perc alatt elkészítjük Önnek a Nyílt napos METRO Gourmet kártyáját.

A nyílt napos METRO Gourmet kártya kiváltása INGYENES!

Várunk szeretettel MINDENKIT, MINDEN NAP!

A nyílt napok időszakáról érdeklődjön a TeleCenteren keresztül vagy áruházaink vevőszolgálatán!

NYITVATARTÁS

Pontos nyitvatartásunkat áruházak szerinti lebontásban itt találja.

MIÉRT ÉRI MEG KIVÁLTANI A NYÍLT NAPOS METRO GOURMET KÁRTYÁT?

• Kényelmesebb: A kártyát egyszerűen a tárcájában tarthatja, nem szükséges a Nyílt napos napijegyet külön őrizgetni, vagy a vásárlások előtt újra kiváltani.

• A Nyílt napos METRO Gourmet kártya automatikusan aktív lesz minden Nyílt napos periódusban, nem szükséges időszakosan újat igényelni*!

• Részt vehet egyedi akcióinkban, a nyereményjátékainkon, illetve az aktuális Hűségprogramunkban is!

Összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket a METRO Gourmet Kártyával kapcsolatban:

Hogy tudok vásárolni a nyílt napok alatt?

Igényeljen saját névre szóló, Nyílt napos METRO Gourmet kártyát. A kiváltás pontos menetét összefoglaltuk az oldal tetején.

Hogyan tudok Nyílt napos METRO Gourmet kártyát igényelni?

Áruházaink vevőszolgálatán tudja megigényelni a METRO Gourmet Kártyát alapadatainak (név, lakcím, elérhetőség) megadásával.  Ezen felül szükséges egy fényképes, a személyazonosság megállapítására alkalmas igazolvány (pl: személyi igazolvány, útlevél, kártyás jogosítvány) és a lakcímkártya bemutatása.

*Mikor érvényes a Nyílt napos METRO Gourmet kártya?

A Nyílt napos METRO Gourmet kártya kizárólag a Nyílt napok alatt, visszavonásig érvényes. Nyílt napok minden héten péntek-szombat-vasárnap vannak áruházainkban, illetve, időszakosan, előre meghirdetett esetekben, folyamatos nyílt napokat is tartunk. A részletekért kérjük, folyamatosan kövesse honlapunkat, illetve facebook oldalunkat, vagy adja meg e-mail címét, és engedélyezze annak marketing célú felhasználását, hogy mindig naprakész legyen!

Így nem csak legjobb akcióinkról kaphat tájékoztatást, de elsők között értesülhet a nyílt napokkal kapcsolatos információkról és változásokról!

Korábban igényeltem már nyílt napos napijegyet. Az még érvényes?

A korábban kiadott nyílt napos napijegyeket most az áruházban Nyílt napos METRO Gourmet kártyára cseréljük, így könnyebb lesz annak tárolása. Ehhez kérjük, fáradjon be áruházunk vevőbejáratára, és kérje Nyílt napos napijegyének METRO Gourmet Kártyára történő cseréjét!

Ki igényelhet Nyílt napos METRO Gourmet kártyát?

Valamennyi természetes személy, aki jelenleg nem rendelkezik METRO kártyával, illetve nem rendelkezik saját vállalkozással.

Nekem van vállalkozásom, igényelhetek Nyílt napos METRO Gourmet kártyát a magán jellegű vásárlásaimhoz?

Erre semmi szükség! Amennyiben szeretné elkülöníteni a céges és privát vásárlásait, úgy azt a pénztárnál a számlázás megkezdése előtt jelezze kasszás munkatársunknak, vagy válassza ki az önkiszolgáló kasszánkon! Ha az aktuális vásárlásáról céges számlát kér, kérjük válassza a „Céges” számla opciót, vagy ha privát vásárlást végez, és nincs szükséges céges számlára, akkor a „Privát” számlát.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Híres magyar könyvek VILLÁMKVÍZ – Mi is a címük? Irodalmi kérdések

Metro Gourmet kártya igénylés online