in

Metro áruház – napi ajánlatok március 29-től

Keresd a Metro napi ajánlatait március 29-től áruházakban!

Klikk és nézd meg ajánlatokat.

Metro áruházak

A METRO Kereskedelmi Kft. a magyar kereskedelmi piac egyik legrégebbi meghatározó szereplője, a vállalkozók és intézmények partnere, minőségi termékeket és üzleti megoldásokat kínál kedvező áron. Cégünk 1993 óta működik Magyarországon, 13 áruházzal áll profi vevői szolgálatára az ország számos pontján teljes körű megoldásokat kínálva a kereskedelmi és gasztronómia tevékenységekhez.

Anyacége, a METRO Cash & Carry International a német központú METRO Csoport egyik értékesítési divíziója, amely a világ egyik vezető kereskedelmi cégcsoportja. A METRO Cash & Carry jelenleg 26 országban van jelen, több mint 750 áruházzal. A foglalkoztatottak száma világszerte 117,000 munkavállaló.

“Áruházainkban önkiszolgáló rendszer működik, a kívánt árukat a kívánt mennyiségben a helyszínen kiválaszthatják és megvásárolhatják, szakértő kollégáink segítsége mellett. Ez az igény lehetővé teszi a vevők számára, hogy lemondjanak a költséges és kockázatos raktározásról. Hatalmas alapterületű áruházaink, melyek lefedik az egész ország területét, óriási áruválaszték bemutatását teszik lehetővé. Ezzel párhuzamosan a kiszállítási szolgáltatás is elérhető, mely webes rendelési felülettel is elérhető.” – áll a cég bemutatkozásában.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Auchan – nyári gumiabroncs vásár

SPAR – Március 30-án különleges lehetőség