in

Melyik habzsákot válaszd? Segítünk!

Melyik habzsákot válaszd? Segítünk!

Nem ismered a habzsákokat? Fogalmad sincs melyik habzsák felel meg legjobban a céljaidnak

Tanácstalan vagy a habzsák választásnál? Nem tudsz dönteni, hogy melyik habzsák fajta lenne a neked legmegfelelőbb? A  sussvelem.com segítü dönteni!

Habzsák fajták csoportosítása anyaguk alapján:

  • Szilikon habzsák: Remekül használható tortadíszítésre. Előnye, hogy könnyen tisztítható, nem színezi el a krém a habzsákot. Hátránya, hogy krémes kézzel kissé csúszóssá válhat a felülete használat közben. Ha nem szoktad összekrémezni magad tortadíszítés közben, akkor ez nem fog gondot okozni.
  • Textil habzsák (szövet habzsák): Szintén remekül használható tortadíszítésre. A textil habzsákok belseje vízhatlan, így nem áztatja át a krém. Előnye, hogy könnyen használható, krémes kézből sem csúszik ki. hátránya, hogy mosogatásnál egy sötét krém megszínezheti és később nem marad ugyanolyan szép fehér, mint az első használatkor. Sokáig használható.
  • Nylon habzsák: Egyszer használatos habzsákok. Előnye, hogy a végét magad vághatod méretre (nincs kilyukasztva), nem kell mosogatni és egy 100 db-os csomag habzsák nagyon sokáig elég. Használhatjuk mézeskalácsok díszítésére és tortadíszítésre egyaránt.
  • Papír habzsák: Otthon végszükség esetén készíthetünk papírból habzsákot, ezt leginkább mézeskalács díszítésre használhatjuk.

Bővebb – Habzsák fajták

Szólj hozzá!

Ötöslottó nyerőszámok eheti – íme a 2022. július 23-ai számok

Az nagyon finom barackos túrótorta – mutatjuk a receptet!