in ,

Media Markt – különleges lehetőség 19 éveseknek

A 19 éves Media Markt Cégcsoporthoz tartozó Szervező a születésnapja okán ügyességi játékot szervez.

A Nagy Áruházi Futás lényege röviden összefoglalva az, hogy egy, a Szervező által kijelölt Media Markt áruházban az előzetesen regisztrált Játékosok közül kisorsolt 5 szerencsés Játékos 4 perc alatt a jelen Játékszabályzatban írt feltételekkel különböző termékeket gyűjthet össze az áruház meghatározott választékából.

Játékos az lehet, aki Magyarországon bejelentett állandó vagy ideiglenes lakhellyel rendelkezik, cselekvőképes természetes személy, aki a Nagy Áruházi Futás napján (2016. október 19-én) a 19. életévét már betöltötte, de még nem 20. éves (azaz akik 1996.10.20. és 1997.10.19. között születtek);

Az 5 Játékos közül az nyer, aki a futásra rendelkezésre álló 4 (négy) perc alatt 3 (három) millió forinthoz legközelebb eső összértékben gyűjt össze műszaki terméket.

A Nagy Áruházi Futásban való részvétel előfeltétele: A Játékosoknak ahhoz, hogy esélyük legyen a Nagy Áruházi Futásban részt venni, előzetesen regisztrálniuk kell.

A regisztrációval a Játékosok kizárólag arra szereznek jogot, hogy a Szervező által felállított Sorsolási Bizottság közülük sorsolja ki azt az öt személyt, akik végül az áruházi futáson részt vehetnek.

A Nyereményjátékban való részvétel feltétele többek között a valós személyi adatokkal történő regisztráció az alábbi regisztrációs felületen

A regisztrációra kizárólag az alábbi időtartamban van lehetőség:

2016. október 3. éjféltől 2016. október 9. éjfélig

A Nagy Áruházi Futás időpontja: 2016. október 19. 19.00 óra

A Nagy Áruházi Futás helyszíne: egy a Szervező által kijelölt budapesti Media Markt áruház eladótere.

Nyeremény

Az első helyezett nyereménye a Nagy Áruházi Futás során általa összegyűjtött termék(ek) legfeljebb 3 (három) millió forint összértékben.

A 2., 3., 4., és 5. helyezett Játékos nyereménye fejenként 1 (egy) darab 50.000,-Ft, azaz ötvenezer forinttal feltöltött Media Markt ajándékkártya.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Az Auchan bejelentette – ezzel készülnek október 8-án

Elindult a kika fantasztikus nyereményjátéka