in

Lottózz akár ingyen – sőt most utazást is nyerhetsz

Lottózz – próbáld ki és jár a jutalom.

Regisztrálj ITT

Ha most jelentkezel, akkor 500 Ft-ot írnak jóvá, hogy valóban ne kerüljön neked semmibe a próba. Talán hihetetlen, de ehhez semmiféle további kötelezettség nem társul. Együtt, csoportosan könnyebb még nyerni is!

Regisztrálj ITT

Szerdai kiemelt ajánlatok azért, hogy találj egy számodra szimpatikusat! Lássuk őket sorban:

A mi játékosok között 2×2000 Ft-ot a mai befizetők között pedig 2×5000 Ft-ot sorsolunk ki. Ezek valódi pénzes egyenleg feltöltések és játékos már 1 db bónusz játékkal is lehetsz.

A mai befizetőknek 8000 Ft bónusz pénz jár – ez egy rendkívüli ajánlat, nem leszünk mindig ilyen bőkezűek. Ha bármekkora összeget befizetsz vagy számla feltöltő utalványt rendelsz ma éjfélig, akkor beválthatod az ehhez kapcsolódó WX8D bónusz utalvány kódot ami azonnal 8000 Ft bónusz pénzt fog adni.

Játssz és váltsd be a többször beváltható WX15 utalvány kódot. Minden olyan valódi pénzes ajánlat, amiben legalább 1 pozíciót megszerzel, 130 Ft-ot fog érni. Így ismét sok ezer Ft bónuszt lehet könnyedén megszerezni pusztán azzal, hogy játszol.

És mire jó a sok bónusz? Okosóra, egy szuper okostelefon és 25, 40, 75 ezer Ft értékű belföldi hétvégék keresik gazdájukat – különböző bónusz összegekért cserébe!

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

A LIDL fontos tájékoztatás – termékvisszahívás

Ingyenes játék – vidd el a menő tévét