in

loccitane.hu – juss hozzá az ingyenes mintákhoz

loccitane.hu – juss hozzá az ingyenes mintákhoz.

“A L’OCCITANE olyan magas minőségű szépségápolási termékeket és illatokat kínál, melyek a fitoterápia és az aromterápia alapelvein nyugszanak. Textúráinkat és illatainkat a földközi-tengeri életstílus ihleti: egy L’OCCITANE termék használata mindig igazi kényeztetést és kikapcsolódást nyújt.” – közölte a loccitane.hu

“Szigorú alapelveket követve garantáljuk a legkiválóbb minőséget, a legjobb hatékonyságot és az optimális kényeztetést, miközben tiszteletben tartjuk az embereket és a környezetet. Arra törekszünk, hogy magas minőségű, nyomon követhető, természetes összetevőket használjunk. Több mint 200 növényi alapanyagot használunk, melyek negyede igazoltan organikus, és melyek hatékonyságuk és bőrszépítő tulajdonságuk miatt különös gonddal kerültek kiválasztásra.” – tették hozzá a loccitane.hu oldalon.

“Ezek az alapanyagok ideális koncentrációban találhatóak meg formuláinkban, ezért szisztematikusan törekszünk arra, hogy a természetes alapanyagokat minden esetben előnyben részesítsük. Például a kőolaj-származékok helyett növényi olajat használunk, mert az jobb hatással bír a bőrre. Azonban mivel arra törekszünk, hogy megtaláljuk a optimális biztonságot és hatékonyságot, előfordul, hogy szintetikus összetevőt használunk abban az esetben, ha nem áll rendelkezésre megbízható és hatékony természetes alternatíva.” – áll a loccitane.hu site-ján.

Az ingyenes mintákért klikk.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

10 meglepő tény a sóról

A Douglas bemutatja – mutatjuk az újdonságot