in

Liverpool–Bayern München közvetítés téveben – online, live stream

Liverpool–Bayern München közvetítés téveben – online, live stream.

AUGUSZTUS 2., SZERDA
NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
13.25: Liverpool–Bayern München (Tv: Spíler1)

Élőben közvetíti Szoboszlai Dominik csapatának, a Liverpoolnak felkészülési meccseit a Spíler1

Nem kell megvárni a Premier League szezon kezdetét, a Spíler TV exkluzív sugárzási jogot szerzett a Liverpool három felkészülési mérkőzésére.
A vörösökhöz igazolt Szoboszlai Dominik karrierjének alakulását így már az első lépésektől követhetik a magyar focirajongók július 30-tól.

Futball-történelmet írt a magyar válogatott 22 éves csapatkapitánya, amikor idén július elején rekordösszegért, 70 millió euróért a Liverpool FC csapatához igazolt. Ezzel minden idők legdrágább magyar játékosa lett (saját korábbi rekordját megdöntve), de a Liverpool történetének harmadik legdrágább futballistája is egyben, így nem túlzás kijelenteni, az öt éves szerződést aláíró Dominikkal komolyan tervez a klub. Az ezentúl a Premier Leagueben játszó tehetség karrierjének alakulása hetek óta lázban tartja nem csak a magyar, hanem az európai focirajongókat is. Idehaza pedig mindenki azt várja, mikor láthatja Szoboszlai Dominikot Liverpool mezben pályára lépni.

A Spíler1 exkluzív közvetítésének hála a magyar rajongóknak nem kell a Premier League szezon kezdetéig várni, már korábban, július 30-tól bepillantást kaphatnak a Liverpool megújult csapatának mérkőzéseibe. Ugyanis kizárólag a Spíler1-en látható a legendás angol csapat három felkészülési mérkőzése, ahol minden bizonnyal Szoboszlai Dominik is pályára lép, aki a Liverpool július 19-i első felkészülési meccsén a kezdő tizenegy tagja volt.

Az angol csapat kihasználva ázsiai népszerűségét a Távol-kelet felé vette az irányt és Szingapúrban lép pályára. Július 30-án a Leicester City, majd augusztus 2-án a Bayern München ellen játszik felkészülési mérkőzést Jürgen Klopp csapata.

A Premier League szezon előtti „főpróbájára” pedig augusztus 7-én kerül sor Angliában, amikor a Darmstadt lesz a Liverpool ellenfele. A Spíler1 pedig mindhárom mérkőzést élőben közvetíti!

Exkluzív – Premier League felkészülési mérkőzések élőben a Spíler1-en!

július 30., 10:55 Liverpool – Leicester City
augusztus 2., 13:25 Liverpool – Bayern München
augusztus 7., 19:55 Liverpool – Darmstadt

Liverpool–Bayern München online
Liverpool–Bayern München live stream

The post Liverpool–Bayern München közvetítés téveben – online, live stream appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Eurojackpot nyerőszámok fríss – az Eurojackpot 2023. augusztus elsejei nyerőszámai

Skandináv lottó nyertes szàmai – 31. hét: 2023.08.02