in

A Lipóti Pékség nagy bejelentése

A Lipóti Pékség a hivatalos oldalán közölte az újdonságot.

“Közel 16 hónapos előkészület után 2016. április 19-től kaphatóak mintaboltjainkban a Lipóti Pékség tejtermékei.

A hónapokon át tartó munka során célunk egy kiváló minőségű, prémium kategóriás tejtermék szortiment kialakítása volt, amellyel megörvendeztethetjük kedves vásárlóinkat.

Tejtermékeink között megtalálható lesz a kiváló minőségű tejektől kezdve, a különböző ízű joghurtokon át, a kihagyhatatlan túrórúd is. ” – közölte a Lipóti pékség, azaz a sütőipari termékeiről és pékségeiről ismert Lipóti belép a tejpiacra: az országszerte több mint 200 egységet működtető társaság saját gyártású tejtermékeket dob piacra, ezeket pedig a saját tejüzemében állítja elő.

“Két évig dolgoztunk a tejtermékek gyártásának előkészítésén és piaci bevezetésén. A Debrecen mellett található tejüzem megvásárlása és fejlesztése, valamint a termékfejlesztéssel kapcsolatos beruházás teljes összege meghaladja a 100 millió forintos nagyságrendet” – nyilatkozta Tóth Péter, a Lipóti Pékség alapító tulajdonosa.

Tóth Zoltán, a Lipóti Pékségeket működtető társaság ügyvezetője igazgatója pedig arról számolt be, hogy mennyire sokszínű termékpalettát kínálnak a tejtermékek kedvelőinek: “Lipóti márkanév alatt forgalmazzuk majd az új tejtermékeket, amelyek minden egységünkben megtalálhatóak lesznek. Az új – a Lipótitól már megszokott prémium minőségű – termékcsoportban a tejek mellett gyümölcsjoghurtok, különböző túrók, túródesszertek is megtalálhatóak lesznek.” Túró Rúd néven pedig igazi túróból előállított finomsággal rukkolt ki a cég. A boltokban laktózmentes és bio termékek szintén elérhetőek lesznek.”

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

A UPC most közölte – ez lesz az anyák napi meglepetésük

Ismét rossz hírt közölt a MOL – jön az emelés