in

LIDL online rendelés, Lidl házhozszállítás – információ

LIDL online rendelés – információ.

A LIDL-nél jelenleg Magyarországon nem elérhető az online rendelés és  az áruházláncnak nincs onlineshopja.

Van e a Lidl-nél házhozszállítás?

“Országos bolthálózattal rendelkező kereskedő vállalatként jelenleg, annak érdekében, hogy termékeinket az eddig megszokott minőségben, a legjobb áron tudjuk kínálni Önnek, még nem nyújtunk ilyen szolgáltatást.” – közölte a LIDL.

Fontos a legjobb ár-minőség arány

“A Lidl Magyarország célja, hogy mindig a legjobb ár-minőség arányt biztosítsa vásárlói számára. Diszkontáruházként a lényegre koncentrálunk. A hatékonyan működő folyamatainknak és a bizalmon alapuló partneri együttműködéseknek köszönhetően kimagaslóan jó ár-érték arányt, továbbá jól átgondolt termékválasztékot garantálunk. Vásárlóink mindig megbízhatnak a már jól ismert Lidl-minőségben és a termékek frissességében. Munkatársaink minden nap azon dolgoznak, hogy vásárlóink számára megkönnyítsék a napi bevásárlást.

“Minden jót, jó áron!” mottónknak megfelelően szívünkön viseljük vásárlóink igényeit. A Lidl Magyarország számára évek óta kiemelten fontosak a hazai értékek, így a hazai beszállítók és termékeik. A Lidl a termékeinek beszerzésekor különös figyelmet fordít a magyar beszállítókra, a magyar gazdaság támogatásának és fejlesztésének jegyében, hiszen ezen termékek döntő része számos európai Lidl-áruház polcain is megtalálható.

Hirdetés

Tudatában vagyunk munkatársainkkal és ügyfeleinkkel, valamint a környezettel és a társadalommal szembeni felelősségünkkel. Már 2004 óta sikeresen vagyunk jelen Magyarországon, dinamikus és megbízható munkaadónak számítunk. A német Neckarsulm-i székhelyű Schwarz-csoport tagjaként Európa és a világ egyéb térségeinek vezető élelmiszer-kiskereskedelmi vállalatai közé tartozunk.” – áll a LIDL. weboldalán.

Szólj hozzá!

A valaha látott legkínosabb sportpillanatok! VIDEÓ

Fehérvár Travel 2023 katalógus – mutatjuk a kiadványt és az infokat