in

LIDL online rendelés, Lidl házhozszállítás – információ

LIDL online rendelés – információ.

A LIDL-nél jelenleg Magyarországon nem elérhető az online rendelés és  az áruházláncnak nincs onlineshopja.

A Lidl Magyarország jelenleg nem kínál online rendelést vagy házhozszállítást. A vállalat azonban folyamatosan vizsgálja a lehetőségeket, és nem zárja ki, hogy a jövőben bevezeti ezeket a szolgáltatásokat.

A Lidl online vásárlás esetén a vásárlók a Lidl weboldalon keresztül rendelhették volna meg a termékeket, és a házhozszállítás esetén a termékeket a Lidl futárszolgálata szállította volna házhoz.

A Lidl online vásárlás és házhozszállítás bevezetése számos előnnyel járna a vásárlók számára. Így például a vásárlók nem kellene elhagyniuk otthonukat a vásárláshoz, és időt és energiát takarítanának meg. Emellett a házhozszállítás lehetőséget biztosítana arra is, hogy a vásárlók olyan termékeket is megvásárolhassanak, amelyek nem elérhetőek az adott Lidl áruházban.

A Lidl online vásárlás és házhozszállítás bevezetésének azonban vannak hátrányai is. Így például a szolgáltatások bevezetése költséges lenne a Lidl számára, és a szolgáltatások fenntartása is költségekkel járna. Emellett a szolgáltatások bevezetése növelné a vállalat adminisztratív feladatait.

A Lidl végső döntése az online vásárlás és házhozszállítás bevezetéséről a vállalat stratégiai céljaitól és a piaci körülményektől függ.

Van e a Lidl-nél házhozszállítás?

“Országos bolthálózattal rendelkező kereskedő vállalatként jelenleg, annak érdekében, hogy termékeinket az eddig megszokott minőségben, a legjobb áron tudjuk kínálni Önnek, még nem nyújtunk ilyen szolgáltatást.” – közölte a LIDL.

Fontos a legjobb ár-minőség arány

“A Lidl Magyarország célja, hogy mindig a legjobb ár-minőség arányt biztosítsa vásárlói számára. Diszkontáruházként a lényegre koncentrálunk. A hatékonyan működő folyamatainknak és a bizalmon alapuló partneri együttműködéseknek köszönhetően kimagaslóan jó ár-érték arányt, továbbá jól átgondolt termékválasztékot garantálunk. Vásárlóink mindig megbízhatnak a már jól ismert Lidl-minőségben és a termékek frissességében. Munkatársaink minden nap azon dolgoznak, hogy vásárlóink számára megkönnyítsék a napi bevásárlást.

“Minden jót, jó áron!” mottónknak megfelelően szívünkön viseljük vásárlóink igényeit. A Lidl Magyarország számára évek óta kiemelten fontosak a hazai értékek, így a hazai beszállítók és termékeik. A Lidl a termékeinek beszerzésekor különös figyelmet fordít a magyar beszállítókra, a magyar gazdaság támogatásának és fejlesztésének jegyében, hiszen ezen termékek döntő része számos európai Lidl-áruház polcain is megtalálható.

Tudatában vagyunk munkatársainkkal és ügyfeleinkkel, valamint a környezettel és a társadalommal szembeni felelősségünkkel. Már 2004 óta sikeresen vagyunk jelen Magyarországon, dinamikus és megbízható munkaadónak számítunk. A német Neckarsulm-i székhelyű Schwarz-csoport tagjaként Európa és a világ egyéb térségeinek vezető élelmiszer-kiskereskedelmi vállalatai közé tartozunk.” – áll a LIDL. weboldalán.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Miből készül az orda? Mutatjuk a választ!

Domino Most 190 Ft – Így kapcsolhatom be a Domino Most opciót