in ,

Legújabb Libri akciók – íme a kedvezmények

Legújabb Libri akciók.

A Libri útja a könyvpiacon

Az 1991-ben létrehozott Libri Könyvkereskedelmi Kft. az Állami Könyvterjesztő Vállalat jogutódjaként alakult meg. A megörökölt bolthálózat és szervezeti felépítés korszerűsítésével és a folyamatos bővítésével, 400 fő foglalkoztatásával, 35 üzlettel, a Libri internetes áruházzal és közel nyolcmilliárd forintos éves forgalommal az ország egyik legnagyobb könyvértékesítőjévé vált.

A vállalat 2011-ben ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját.

Az elmúlt években számos elismerés igazolta a Libri piaci lépéseit: többször sikerült elnyerni a kiadók és a könyvszakma képviselőinek szavazatai alapján az “Év Könyvkereskedője” címet, a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának Hermész-díját és a független marketing- és reklámszakemberekből álló zsűri “Superbrands” és “MagyarBrands” címét.

2014 áprilisában a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése (MKKE) két rangos szakmai díját is elnyerte: az Év Fővárosi Könyvesboltja címet a Libri Allee könyváruház immár harmadik alkalommal, az Év Vidéki Könyvesboltja címet pedig második alkalommal kapta a debreceni Libri Fórum.

Libri a vásárló első számú választása

A Libri legfőbb törekvése, hogy egy korszerű, napjaink fejlődésével lépést tartó, intellektuális élményszállítóvá váljon vásárlói számára.

A meglévő könyváruházi szolgáltatások sorát és színvonalát folyamatosan bővítjük színház- és koncertjegyek értékesítésével, egyedi könyvrendelési- és pénztárcakímélő könyvátvételi lehetőséggel, olvasószigetek kiépítésével és a Cafe Frei közreműködésével megvalósuló újszerű kávéházi élményekkel.

A magyar- és nemzetközi irodalom és közélet hírességeivel különböző rendezvényeken, könyvbemutatókon találkozhatnak rendszeresen a kulturális élet iránt érdeklődő Libri-vásárlók.

A legújabb Libri akciók.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Jön a Nők Lapja tavaszi kuponakciója!

Joy Spring Shopping napok 2016 – íme a kuponlista