in

Legtöbbször kihúzott kenó számok – infok itt

Legtöbbször kihúzott kenó számok – infok itt

Nézzük, mely oldakat érdemes böngészned, ha kenó nyerőszámok statisztika után érdeklődsz.

Kenó nyerőszámok statisztikája

Ha tippeléskor a nyerőszámok kiválasztását mégsem bíznád a véletlenre, érdemes megtekinteni az egyes lottó játékok eddigi statisztikáit! Világszerte sok lottójátékos keres mintákat a tippek összeállításakor az eddigi eredményekben, továbbá az úgynevezett “forró” és “hideg” számokkal próbál szerencsét:

A “forró” lottószámok olyan nyerőszámok, amelyek a közelmúltban gyakran fordultak elő: ebben az elméletben hívők szerint ez a tendencia várhatóan folytatódik. Mások a “hideg” nyerőszámokra esküsznek: ők azt vallják, hogy bizonyos számokat, amelyek már régóta nincsenek a kisorsoltak között, hamarosan ki fognak húzni.

Bármelyik módszert is alkalmazod a statisztikai adatbázisunk segítségével könnyen ellenőrizheted az eddigi Kenó nyerőszámok előfordulási gyakoriságát. Ehhez egyszerűen válaszd ki milyen időtávra visszatekintve érdekelnek a Kenó nyerőszámok.

Íme a vasarloicsapat kenó nyerőszámok statisztikája.

Kenó számstatisztika

Az alábbi ábrán látható, hogy az egyes számokat hány alkalommal sorsolták ki egy éven belül.

Íme a statisztika.

Kenó számok statisztika

“Ebben a menüpontban kenó statisztikákat talál a Magyarországon népszerű kenó játékhoz. A statisztikák használatával leszűkítheti azoknak a kenószámoknak a körét, amelyeket megjásztva megnőnek nyerési esélyei. Vajon bármely 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 szám kihúzásának ugyannyi az esélye? Középiskolai éveinkben azt tanultuk, igen. Mi azt mondjuk nem.” – írják az adatok mellett.

“Ha nem lennének különböző tulajdonságúak a nyerőszámok, akkor egyformák lennének az esélyek. De gondoljunk bele, a kihúzott kenó nyerőszámok között lehet kicsi vagy nagy, páros vagy páratlan. Ha figyelembe veszünk ezeket és még számos más tulajdonságot is, akkor nagy hatékonysággal válogathatjuk ki kenó nyerőszámainkat, amelyeket aztán egy jó kenó kombinációval meg is játszhatunk egyedül, vagy barátainkkal, munkatársainkkal.” – áll a felvezetésben.

Íme a kenó nyerőszámok statisztikák.

Kenó statisztika

A számkeresővel tetszőleges számkombinációra keresve tudhatja meg, hogy a megadott számokból a korábbi sorsolások alkalmával, hány számot sorsoltak ki illetve az egyes számokat milyen gyakorisággal húzták ki.

Íme a statisztika.

Az összes húzás eredményét pedig innen tudod letölteni.

The post Legtöbbször kihúzott kenó számok – infok itt appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

mömax Club Card – igénylés, kedvezmények

Mennyit fizet a Puttó 8+1? Íme a válasz!