in

Kutyások figyelem! Ez a megoldás bolha- és kullancs ellen

A bolhák és kullancsok nemcsak kellemetlenséget okoznak a háziállatoknak, hanem veszélyes betegségek terjesztői is lehetnek.

Ezért fontos, hogy rendszeresen védjük őket ezek ellen az élősködők ellen.

A Zooplus széles választékban kínál bolha- és kullancs elleni termékeket, így mindenki megtalálhatja a kedvencének megfelelőt. A termékek között megtalálhatók:

  • Nyakörvek: A nyakörvek a legelterjedtebb bolha- és kullancs elleni védekezési mód. A nyakörvben lévő hatóanyag folyamatosan szabadul fel, és védelmet nyújt az élősködők ellen.
  • Sprayek: A sprayek gyors és hatékony védelmet nyújtanak a bolhák és kullancsok ellen. A sprayt az állat bőrére kell fújni, és a hatóanyag behatol a szőrzetbe, és onnan fejti ki hatását.
  • Csipeszek: A csipeszek segítségével eltávolíthatjuk a kullancsokat az állat bőréről. A csipeszeket óvatosan kell használni, hogy ne sértsük meg az állat bőrét.

A bolha- és kullancs elleni termékek kiválasztásakor fontos figyelembe venni az állat életkorát, méreteit és fajtáját. A termékek használata előtt olvassuk el figyelmesen a használati utasítást.

Íme néhány tipp a bolha- és kullancs elleni védekezéshez:

  • Kezdje el a védelmet már kora tavasszal, mielőtt az élősködők aktívvá válnának.
  • Ha az állat gyakran tartózkodik a szabadban, rendszeresen ellenőrizze az állatot bolhák és kullancsok szempontjából.
  • Ha kullancsot talál az állat bőrén, azonnal távolítsa el.

A bolha- és kullancs elleni védelem fontos része az állat egészségének megőrzésének. A rendszeres védekezéssel megelőzhetjük, hogy kedvencünket bolhák vagy kullancsok fertőzzék meg.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

New Balance női dzseki online rendelése, infok, árak

Szakácskések online rendelése, árak, infok