in

Most közölték! Fontos hír az ALDI vásárlóinak

Visszaveszi a penészgombával szennyezett kenyeret az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt., azok a vásárlók, akik az ochratoxin penészgombával szennyezett 250 grammos rozsos és szezámos Korngold ropogós kenyeret visszaviszik bármelyik üzletbe, a cég a visszafizeti a termék árát.

A bt. kedden az MTI-vel közölte, a fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a terméket azonnali hatállyal visszahívta, értékesítését felfüggesztette.

Kiemelten fontos, hogy vásárlóknak megbízható termékeket kínáljanak

A kifogásolt termék egyszeri, vagy rövid időszakon keresztül történő fogyasztása valószínűleg nem ártalmas az egészségre – írták közleményükben.

Megjegyzik: az Aldi Magyarországnak kiemelten fontos, hogy vásárlóinak magas minőségű, megbízható termékeket kínáljon.

Ezért az Aldiban kapható termékek a beszállítók és az áruházlánc megbízásából rendszeresen független, akkreditált laboratóriumokban vizsgálatokon esnek át. A szállító által végzett rutinellenőrzés során kiderült, hogy a Korngold ochratoxin penészgombával szennyezett.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján tette közzé, hogy élelmiszerbiztonsági kockázatot jelenthet azAldi által forgalmazott kenyér az Európai Bizottság gyorsriasztási rendszerén (RASFF) érkezett információ szerint.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Deichmann – kedvezményt hozott a nyuszi

Mától a Kika Szegeden – nyitás előtt hatalmas sor