in

Kontaktlencse tartó online rendelése, ár, infok

Kontaktlencse tartó online rendelése, ár, infok.

Kontaktlencse tartó online rendelése

A kontaktlencse tartó olyan kis tárolóeszköz, amelyben az egyedi kontaktlencséket tárolhatod, amikor éppen nem használod őket.

Ezek a tartók segítenek megőrizni a lencsék tisztaságát, hidratáltságát és segítenek megakadályozni a szennyeződéseket.

Kontaktlencse tartó ár

A kontaktlencse tartók két részből állnak: egy páros vagy két kis tartóedényből és egy fedőből. Itt van néhány fontos dolog, amit tudnod kell a kontaktlencse tartókról:

  1. Tisztítás: A tartókat naponta tisztítsd meg és cseréld ki a tároló folyadékot minden használat után. A tisztaságuk és rendszeres cseréjük segít megelőzni a baktériumok és egyéb szennyeződések felhalmozódását.
  2. Tároló folyadék: Használj megfelelő kontaktlencse tároló folyadékot, amely hidratálja és tisztán tartja a lencséket. Ne használj csapvizet vagy egyéb folyadékot a tartóban, mivel ezek nem sterilizáltak.
  3. Cserélés: A tartókat időnként cserélni kell, mivel a használat során kisebb karcolások és egyéb károsodások keletkezhetnek rajtuk. A gyártó által javasolt időközönként cseréld ki a tartókat.
  4. Utazás: Ha utazol, mindig győződj meg arról, hogy van nálad tiszta tartó és elegendő mennyiségű tároló folyadék. Ne felejtsd el a kontaktlencse tokot sem, ami segít megőrizni a lencsék alakját és integritását.
  5. Színkódolás: Néhány tartó fedéllel vagy aljával színkódolva van, hogy segítsen azonosítani a jobb és bal szemet. Ez különösen hasznos lehet, ha két különböző erősségű lencsét használsz.

Ne felejtsd el mindig konzultálni optometristáddal vagy szemészeddel a megfelelő kontaktlencse ápolási szokások és eszközök tekintetében, mivel ezek hozzájárulnak a szemed egészségének megőrzéséhez.

Kontaktlencse tartó infok

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Kontaktlencsék ingyenes kiszállitással

Pantene sampon online rendelése, ár, infok