in

Kis Meglepetés sorsjegy betűkódok, betűk értéke

Kis Meglepetés sorsjegy betűkódok, betűk értéke.

A sorsjegyen 2+1 játék található.
A játékmezőket letakaró fedőréteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy a sorsjegy nyertes-e.

Az első játékban hat sorban hat játékmező található, amelyek hat párhuzamosan futó zászlósort formáznak. A fedőréteg alatt minden egyes sorban öt szimbólum és a sor végén egy nyereményösszeg található.

A játék mind a hat sorban, az egyes sorok elején, a „START” felirat melletti játékmezővel kezdődik. A játékos a „START” felirattól indulva, balról jobbra haladva „NYÍL” szimbólumok megtalálásával juthat el az adott sor végén található „NYEREMÉNY” feliratig. Nyertes az a sorsjegy, amelyen a játékos az egyes sorokban balról jobbra haladva 5 darab „NYÍL” szimbólumot talál. Egy sorban 5 darab „NYÍL” szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye az adott sor végén található „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke. Ha az egyes sorokban balról jobbra haladva a játékos „STOPTÁBLA” szimbólumot talál, akkor az adott sorban nyeremény nem érhető el.

A második játékban a kaparófelület ledörzsölése után 3 azonos összeget kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. 3 azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A Bónuszjátékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak „2X” szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy a sorsjegyen elért összes nyereményét megduplázza.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos az 1. játékban nem talál 5 darab „NYÍL” szimbólumot egyik sorban sem, azaz mindegyik sorban talál „STOPTÁBLA” szimbólumot, a 2. játékban nem talál 3 azonos összeget.

Hirdetés

Kis Meglepetés sorsjegy betűkódok, betűk értéke.

Nyeremények 5 millió darab sorsjegyre

25 000 000 Ft – SSS

1 000 000 Ft – AAA
100 000 Ft – NNN
50 000 Ft – YYY
30 000 Ft – HHH

20 000 Ft – BBB
14 000 Ft – UUU
10 000 Ft – OOO
6 000 Ft – DDD

5 000 Ft – EEE
3 000 Ft – VVV
2 000 Ft – XXX

1 000 Ft – WWW
800 Ft – ZZZ
500 Ft – TTT

The post Kis Meglepetés sorsjegy betűkódok, betűk értéke appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Szólj hozzá!

Buksza sorsjegy betűkódok, betűk értéke

Luxor nyerőszámok 38. heti – a 2023. szeptember 23-ai infok