in

Kincsvadász sorsjegy betűkódok, betűk értéke

Kincsvadász sorsjegy betűkódok, betűk értéke

A sorsjegyen 4+1 játék található.

A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy a sorsjegy nyertes-e.

Az első játékban a sorsjegyen két játékmező található. Az egyik az „ÖN KOORDINÁTÁIT” tartalmazza, amelyek teljesen el vannak rejtve a kaparófelület alatt. A másik játékmező 5 x 6 kőtáblából áll, amelyek mindegyike egy szimbólumot rejt. Az „ÖN KOORDINÁTÁI” játékmező fedőrétegének ledörzsölését követően összesen 12 koordináta válik láthatóvá. Ezeket a koordinátákat kell megtalálni és bejelölni a „KŐTÁBLÁK” játékmezőben az adott betűhöz tartozó oszlop és az adott számhoz tartozó sor metszéspontjában lévő kőtáblák fedőrétegének lekaparásával. Nyertes az a sorsjegy, amelyen a játékos az „ÖN KOORDINÁTÁI” játékmező alatt található koordináták felhasználásával egy teljes sornyi vagy egy teljes oszlopnyi kőtáblát be tud jelölni. Ebben az esetben a játékos nyereménye az ezen sor mellett vagy ezen oszlop alatt feltüntetett – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke. Annak, ha a játékos a kőtáblákon – az előírttól eltérően – nemcsak az „ÖN KOORDINÁTÁIVAL” megegyező koordinátákat kaparja le, hanem akár a kőtáblákat fedő teljes fedőréteget, a nyereményjogosultság szempontjából semmilyen következménye nincs.

A második játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak 3 azonos összeget kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. 3 azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A harmadik játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak 3 egyforma szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. 3 egyforma szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye a kaparófelület alatt található „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A negyedik játékban a kaparófelület ledörzsölése után akkor ér el nyereményt a játékos, ha egy sorban az “ÖN SZÁMAI” kaparófelület alatti szám nagyobb, mint a “KINCSVADÁSZOK SZÁMAI” kaparófelület alatti szám. Ebben az esetben a játékos nyereménye az adott sor közepén található „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke. Ha a játékos bármely „ÖN SZÁMAI” kaparófelület alatt „3X” szimbólumot talál, akkor az adott sorhoz tartozó nyereményét MEGTRIPLÁZZA.

A BÓNUSZJÁTÉKban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak érme szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 4 000 Ft.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos a kaparófelület alatt az első játékban az „ÖN KOORDINÁTÁI” játékmező alatt található koordináták felhasználásával a „KŐTÁBLÁK” játékmezőben nem tud bejelölni egy teljes sornyi vagy egy teljes oszlopnyi kőtáblát, a második játékban nem talál 3 azonos összeget, a harmadik játékban nem talál 3 egyforma szimbólumot, a negyedik játékban egy sorban az “ÖN SZÁMAI” kaparófelület alatti szám nem nagyobb, mint a “KINCSVADÁSZOK SZÁMAI” kaparófelület alatti szám, vagy a játékos egyik „ÖN SZÁMAI” kaparófelület alatt sem talál „3X” szimbólumot, illetve a BÓNUSZJÁTÉKban a kaparófelület ledörzsölése után a játékos nem talál érme szimbólumot.

Kincsvadász sorsjegy betűkódok, betűk értéke

75 000 000 Ft – SSS
5 000 000 Ft – ZZZ
1 000 000 Ft – JJJ

100 000 Ft – AAA
50 000 Ft – LLL
30 000 Ft – YYY

22 000 Ft – HHH
20 000 Ft – CCC
15 000 Ft – WWW
10 000 Ft – UUU

9 000 Ft – BBB
8 000 Ft – EEE

6 000 Ft – DDD
5 000 Ft – MMM
4 000 Ft – RRR
3 000 Ft – TTT
2 000 Ft – XXX

The post Kincsvadász sorsjegy betűkódok, betűk értéke appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Ötöslottó nyerőszámok eheti – íme a 2023. szeptember 23-ai számok

A gyömbér hatása – juss hozzá a Mannavita gyömbér porhoz!