in

Kenó különsorsolás, Kenó akció – infok

Összeállításunkban a Kenó különsorsolásokat gyüjtjük össze.

2022 júliusi szerencsenapok

Mit kell tenned?

Játssz 2022. július 8-16. között:

  • Kenót egy szelvényen 1750 Ft értékben

Az akcióban részt lehet venni – játéktól függően – egy vagy öthetes, normál vagy kombinációs, terminálon, illetve interneten, SMS-ben/Okoslottó mobil alkalmazással vagy ATM-en befizetett játékkal is. Az Ötöslottó, a Hatoslottó és a Kenó akciós részvételi feltételekbe a Joker játék(ok) értéke nem számít bele, míg a Joker játék részvételi feltételeibe csak a Joker játékok értéke számít bele.

Sorsolások

Napi sorsolások

A részvételi feltételeknek megfelelő játékok automatikusan részt vesznek a napi sorsoláson, amelyre a játékba küldés napját közvetlenül követő munkanapon kerül sor, ahola Kenó esetében napi 1 x 400 ezer Ft talál gazdára.

Ráadás sorsolás

A részvételi feltételeknek megfelelő játékok a napi sorsolás mellett automatikusan részt vesznek a 2022. július 18-i ráadás sorsoláson is, ahol a Kenó esetében 3 millió Ft nyeremény vár!

Bővebb – 2022 júliusi szerencsenapok

Júliusi szerencsenapok

Játssz 2021. július 2-10. között:

Kenót egy szelvényen legalább 1.750 Ft értékben

Az akcióban részt lehet venni – játéktól függően – egy vagy öthetes, normál vagy kombinációs, terminálon, illetve interneten, SMS-ben/Okoslottó mobil alkalmazással vagy ATM-en befizetett játékkal is. Az akciós részvételi feltételekbe a Joker játék(ok) értéke nem számít bele.

Április szerencsenapok – Legyen neked is malacod: a játék április 17-ig tart.

Mit kell tenned?

Játssz 2021. április 9-17. között:

  • Kenót egy szelvényen legalább 1.750 Ft értékben

Az akcióban részt lehet venni – játéktól függően – egy vagy öthetes, normál vagy kombinációs, terminálon, illetve interneten, SMS-ben/Okoslottó mobil alkalmazással vagy ATM-en befizetett játékkal is. Az Ötöslottó, a Skandináv lottó és a Kenó játékok akciós részvételi feltételekbe a Joker játék(ok) értéke nem számít bele.

Januári szerencsenapok 2021

Játssz 2021. január 8-16. között Kenót egy szelvényen legalább 1.750 Ft értékben

Az akcióban részt vehetsz – játéktól függően – egy vagy öthetes, normál vagy kombinációs, terminálon, illetve interneten, SMS-ben/Okoslottó mobil alkalmazással vagy ATM-en befizetett játékkal is.

Az akciós részvételi feltételekbe a Joker játék(ok) értéke nem számít bele.

Januári szerencsenapok – Legyen neked is malacod: a játék január 16-ig tart

The post Kenó különsorsolás, Kenó akció – infok appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Hatoslottó különsorsolás, hatoslottó akció – infok

Coop kártya igénylés online – infok itt