in

Jó hír közölt a Magyar Telekom – ez mától ingyenes

Mától ingyenes, szélessávú wi-fi internetelérést biztosító szolgáltatást vezet be a Magyar Telekom. A szolgáltatás Magyarországon közel 2000 településen több százezer wi-fi ponton keresztül és a világ 20 országában mintegy 20 millió hotspotból álló wi-fi hálózaton is elérhető – értesült a Híradó.hu.

Megérkezett a Telekom Wi-Fi Fon Alap

A szolgáltatás Magyarországon közel 2000 településen több százezer Wi-Fi ponton keresztül, továbbá a világ 20 országában a Fon mintegy 20 millió hotspotból álló Wi-Fi hálózatán is elérhető.

A szolgáltatás igénybevétele rendkívül egyszerű: minden otthoni internet szolgáltatással rendelkező Telekom ügyfél automatikusan kap egy előre generált felhasználónevet és jelszót postai úton, ha Wi-Fi Fon szolgáltatást futtatható digitális elosztóval rendelkezik.

A Telekom Wi-Fi Fon Alap szolgáltatás bevezetése után a már meglévő Next XL, valamint az újonnan megrendelt Next S, M, illetve Music S, M és XS díjcsomagok előfizetőinek automatikusan és ingyen teszik elérhetővé a belföldi Wi-Fi hálózati hozzáférést. Emellett a Telekom Fon Premium szolgáltatással a Travel & Surf S, M, L roaming adat-díjcsomagok, valamint az EU 100 és EU Plusz opciók előfizetői tudnak díjmentesen csatlakozni a Fon és partnerei globális Wi-Fi hálózatán, az adat-díjcsomagok érvényességi ideje alatt.

A szolgáltatás elérhető Wi-Fi-képes okostelefonon, táblagépen és számítógépen is, a díjmentesen telepíthető Telekom Wi-Fi Fon alkalmazás segítségével.

Egy felhasználónévvel egy időben három eszköz csatlakoztatható a Wi-Fi hálózatra, így akár a teljes család egyszerre élvezheti a Wi-Fi szolgáltatást otthonától távol is.

Az alkalmazásban térképen is követhető a hazai Wi-Fi pontok elhelyezkedése, internetkapcsolat nélkül is.

További részleteket ITT tudhatunk meg.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Mától ez ingyenes a gazdasági társaságok számára

Jó hírt közölt a MOL – ennyivel csökkent az üzemanyagok ára