in

Itt a Tesco nagyszerű újítása

Júniustól a Tesco vásárlói 111 áruházban már azelőtt megkóstolhatnak bizonyos élelmiszereket, mielőtt a kosarukba tennék azokat.

A program első két hetében paradicsomot és cukordinnyét, a következő 14 napban pedig magnélküli fekete dinnyét és epret tesztelhetnek az érdeklődők.

Általánosan megfigyelhető tendencia, hogy az emberek az élelmiszerek kiválasztásakor egyre inkább a minőségi, friss termékeket keresik. Az áruház ezért egy hónapnyi tesztelés után új szolgáltatást vezetett be: a vásárlók a 3000 négyzetméter feletti hipermarketek mindegyikében rendszeresen más és más alapanyagokat tesztelhetnek a külön erre a célra elhelyezett kóstolópultokban.

A termékek kínálata kéthetente változik, így a későbbiekben olyan szezonális gyümölcsöket is megízlelhetnek vásárlás előtt a látogatók, mint a nektarin, a sárga- és őszibarack, vagy a különleges, sárga belsejű görögdinnye.

A kóstolóállomásokon az áruház munkatársai adnak tájékoztatást a zöldségek, gyümölcsök eredetével kapcsolatban, és egyszerű, egészséges recepteket is megosztanak az érdeklődőkkel.

„A Tesco számára a vásárlók elégedettsége a legfontosabb. A most bevezetett kóstolópontokon egy nagyon egyszerű lehetőséget kínálunk a termékek minőségének és ízének ellenőrzésére” – mondta Kurucz Adrienn, a Tesco innovációért és saját márkás termékekért felelős közép-európai igazgatója.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

A Nivea válaszol! Milyen könnyen kopik le a napvédő krém?

Lidl akció – ajánlatok június 9-től