in

Indul a Konyhafőnök 2023 – infok, érdekesség itt!

Nincs szülinap balhé nélkül – jön A Konyhafőnök jubileumi évada

Augusztus 21-től, 20 órai kezdéssel történelmet ír A Konyhafőnök – idén 10. alkalommal mutathatják meg az amatőr hobbiszakácsok, hogy helyük van a versenyben!

Közülük egyvalaki pedig 10 millió forinttal és A Konyhafőnök trófeával távozhat a konyhából.

2023-ban azonban nehezebb dolga lesz a civil versenyző-jelölteknek, mint valaha, ugyanis a 10. évadra rengeteg csavart főzött ki a zsűri, azaz Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő! Több újdonság is várható, idéntől például a séfek is kupáért küzdenek – akinek a versenyzője nyer a Fináléban, megnyeri az Aranykupát!

Balhés újítások érkeznek a konyhába

A több ezer versenyző-jelölt közül csak száz kap lehetőséget, hogy megmutathassa magát a casting-adások alatt, ahová érkezik az „aranygomb”. Aki főzésével meggyőzi a zsűri valamelyik tagját és valamelyikük megnyomja az aranygombot, nincs farmerkötény, hanem egyből piros vagy kék kötényben találhatja magát a versenyző, azaz azonnal az egyik séf csapatába kerül!

Óriási balhékat rejt magában a versenyzőket érintő újítás: a „hirtelen halál”. Aki esetleg csúnyán rakja le a villát, vagy nem néz szembe rendesen a szálkákkal, véletlenül kemény a risotto-ja, nem lesz esélye javítani: már a főzés közben is távozhatnak versenyzők, a zsűri bárkit bármikor kiszórhat, amikor csak kedve tartja!

A zsűri ezeken túlmenően bevezet egy új színt, a „fekete kötényt”. Ezt azok a versenyzők kapják, akik még ugyan kapnak lehetőséget, de a pallos ott fog lógni a fejük felett, Fördős Zé szerint „akinek ilyen színű kötény lesz a nyakában, az nagyon megszívja”!

A gasztro reality jól bevált receptje azonban nem változik: A Konyhafőnökben a versenyzők célja ugyanaz, tehát mielőbb bejutni Rácz Jenő vagy Sárközi Ákos csapatába, majd séfkabátot szerezni, végül pedig elvinni a trófeát és az azzal járó 10 millió forintot. Augusztus 21-től balhés szülinapra készülünk, minden hétköznap az RTL műsorán!

The post Indul a Konyhafőnök 2023 – infok, érdekesség itt! appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

OTP gépkocsinyeremény betétkönyv lista 2023. augusztus – nyertesek névsora

Mikor kezdődik a Konyhafőnök 2023? Íme a válasz!