IKEA – fontos közleményt adtak ki, jó ha erről tudsz

Hirdetés

Az IKEA december 5-én tette közé a tájékoztatást, amit szószerint közlünk.

“Tájékoztatás

Kedves vásárlóink!

Az IKEA-nál célunk, hogy elérhető lakberendezési megoldásainkat még többek számára tegyük elérhetővé és kényelmes vásárlást biztosítsunk. Az utóbbi időben jelentősen megnőtt az érdeklődés termékeink és szolgáltatásaink iránt, miközben szolgáltató partnerünk az iparágra jellemző kapacitáshiánnyal és egy előre nem várt szoftveres problémával is szembesült.

Annak érdekében, hogy célkitűzésünknek a kényelem kapcsán eleget tegyünk, és a már megrendelt termékeket kiszállítsuk, december 5-től átmenetileg felfüggesztjük nagyméretű házhoz szállításhoz kapcsolódó online rendelésünket. A késedelmes kiszállításokért minden vásárlónktól elnézést kérünk, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendelt termékek mihamarabb eljussanak vásárlóinkhoz. Őket az IKEA vevőszolgálata keresi az elkövetkezendő napokban telefonon vagy levélben.” – áll a közlésben.

Hozzátették: “Miközben a megoldáson dolgozunk, szeretnénk mindenkit biztosítani arról, hogy kattints és vedd át áruházunkban szolgáltatásunk, a budaörsi és a soroksári IKEA áruházak előtti áruátvételi pontok továbbra is elérhetőek. Kisméretű bútorokra vonatkozó csomagküldési szolgáltatásunk továbbra is elérhető, ennek súlyhatárát átmenetileg december 6-tól 30 kilogrammról 50 kilogrammra emeltük.

Köszönjük a megértést,

Az IKEA Csapata”

Hirdetés

Várjuk a hozzászólásodat