Hol vannak Pepco üzletek? Íme az üzletkereső

Hirdetés

Hol vannak Pepco üzletek? Íme az üzletkereső.

“Ruházati és háztartási eszközöket forgalmazó diszkont láncként, a legalacsonyabb áron kínálunk ruházatot az egész családnak, valamint háztartási és dekorációs termékeket az otthonodba. Nálunk mindent megtalálsz, amire szüksége lehet családodnak. Lengyelországban több mint egy évtizede jelen vagyunk, és üzleteink száma folyamatosan növekszik. Mára már a legnépszerűbb ruházati, valamint dekorációs termék üzletlánccá nőttük ki magunkat. Sikerünk embereinknek és elkötelezettségüknek köszönhető.” – áll a Pepco bemutatkozásában.

Pepco üzletek listája

Pepco üzletek száma: 145

Irányítószám megadásával rákereshetsz a hozzád legközelebb található PEPCO üzletre

Klikk az üzletkeresőért.

A Pepco ütletekről ezt érdemes tudni:

“Üzletünkben dolgoznak több éves tapasztalattal rendelkező munkatársak, akik már sok éve a PEPCO csapat tagjai és új dolgozók, akik most kezdik pályafutásukat a cégünknél. Több olyan munkavállalónk van, akik szakmai gyakorlatuk során kezdtek a PEPCO-nál dolgozni és utána is velünk maradtak. Képzési programot alakítottunk ki, ezzel támogatva az üzlet dolgozóinak fejlődését és lehetővé téve számukra a belső karrier út biztosítását.”

Hozzátették: “Kompetenciára és képességre építünk, amit folyamatosan fejlesztünk. Az képzési rendszerünk segítségével gondoskodunk a feladatok végrehajtásához szükséges tudás és készségek átadásáról.”

Hirdetés

Várjuk a hozzászólásodat