in

Fressnapf akció: Kiskutyád/kiscicád van? Akkor klikk !

Fressnapf akció – Kiskutyád/kiscicád van? Akkor ezt ne hagyd ki!

Minőségi Select Gold Junior falatok MOST 20%-kal olcsóbban kaphatóak valamennyi áruházunkban! Az összetételénél már csak az ízük a jobb!

Szétrágott cipők, cérnahangú nyávogás kora reggel, nyálas-ugatós ébresztő, rengeteg játék a lakás minden pontján… Ha a felsoroltak ismerősek, akkor Ön valószínűleg egy apró cicával vagy egy kölyökkutyával osztja meg otthonát és mindennapjait. Na, és persze ott a másik oldal: a rengeteg móka és a felejthetetlenül vicces pillanatok, amelyeket a cseperedő kicsik mellett élhet át a gazdi. Ám a biztonság és a szeretet mellett van még valami, amiért a gazdi szintén felelős: a kölyök megfelelő fejlődéséért.

A kiegyensúlyozott táplálkozás elengedhetetlen, hiszen a fejlődésben lévő szervezetnek sok mindenre szüksége van, amit csak a megfelelő étkezéssel adhatunk meg kedvencünk számára. Persze attól, hogy valami egészséges, nem feltétlenül finom – ez az állatok esetében is így van.

Ráadásul egy finnyás apróság etetése sokszor kemény dió lehet, így a gazdi könnyen elbizonytalanodhat a táplálást illetően. A Select Gold Junior ideális megoldás: amellett, hogy teljes értékű kölyökeledel, izgalmas ízekben kapható, így még a legínyencebb kis négylábú is biztosan megtalálja köztük a kedvencét.

Tudjuk, hogy a minőség mellett az ár sem elhanyagolható szempont, ezért áprilist HATALMAS AKCIÓVAL indítjuk: minden Select Gold Junior cica- és kutyaeledel 20% KEDVEZMÉNNYEL kapható április 1-je és 15-e között!

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

eoptika.hu – 25 újdonság, amit érdemes megnézni

Parfümcenter: légy elragadó – nyerj szépségkártyát