in

Felfújható gumimatrac online rendelése, infok, árak

A felfújható matracok nagyszerű megoldást nyújtanak a kényelmes alváshoz bárhol. Használhatók kempingezéshez, vendégek számára, sőt otthon is pótágyként.

A felfújható matracok többféle méretben, anyagból és vastagságban kaphatók, így biztosan találsz olyat, amely megfelel az igényeidnek.

Felfújható gumimatrac online rendelése

A felfújható matracok kiválasztásakor figyelembe veendő legfontosabb tényezők a következők:

  • Méret: A felfújható matracok széles méretválasztékban kaphatók, az egyágyastól a kétszemélyesig, sőt a királynői és királyi méretig is. Válasszon olyan méretű matracot, amely kényelmesen elfér Önnek és vendégeinek.
  • Anyag: A felfújható matracok többféle anyagból készülnek, beleértve a PVC-t, a vinilt és a flokkot. A PVC a leggyakoribb anyag, és tartós és megfizethető. A vinil puhább és kényelmesebb, mint a PVC, de drágább is. A flokk egyfajta anyag, amely puha és bársonyos érzetű. Ez is a legdrágább anyagtípus.
  • Vastagság: A felfújható matracok különböző vastagságban kaphatók. A vastagabb matracok kényelmesebbek, de nehezebbek is hordozni. A vékonyabb matracok könnyebben hordozhatók, de kevésbé kényelmesek.

Felfújható gumimatrac ár

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Mannavita Fekete köménymag olaj előnyei

Meditációs eszközök online rendelése – füstölő, zene CD, párna, mála, szőnyeg itt érhető el