in ,

Fekete péntek 2016 – a JYSK fekete hétvégét tart

“Jó ajánlatokért a Fekete Hétvégén jöjjön a JYSK-be! November 24-27-ig, áruházainkban és online is lecsökkentjük árainkat. Tudjon meg többet.” – közölte a JYSK.

Mi is az a Fekete Péntek?
A Fekete Péntek egy amerikai hagyomány, ami mindig a Hálaadást követő napra esik. A neve Philadelphiából származik és eredetileg annak az embertömegnek a megnevezésére használták, akik ilyenkor elárasztották az üzleteket.

Ez a nap határozza meg a Karácsonyi vásár kezdetét, és emelett Fekete Pénteken fantasztikusan jó árakkal és hatalmas kínálattal várják a vásárlókat.

Hol tartja a JYSK a Fekete Pénteket?
A JYSK természetesen az összes áruházában ünnepli a Fekete Pénteket, ahol Önnek lehetősége lesz elkezdeni a karácsonyi bevásárlást, és akár óriási megtakarítással megvásárolni az első karácsonyi ajándékokat. De jobb lesz, ha siet! Az ajánlataik csak 2016. november 24-27-ig érvényesek.

Jöjjön a JYSK-be a Fekete Hétvégén egy jó ajánlatért – például Budapesten, Győrben, Debrecenben, Miskolcon és az összes többi városban, ahol vannak áruházaink. Keresse meg a legközelebbi áruházat itt.

Fekete Hétvége a JYSK-nél
A JYSK-nél a lehető legalacsonyabb árainkkal és széles termékválasztékunkkal várjuk. 2015-ben a Fekete Hétvégét az összes áruházunkban ünnepeljük szerte Európában. De ne essen kétségbe, ha az Ön közelében nincs áruházunk. Online is megtalálhatja ezeket a nagyszerű ajánlatokat a webáruházunkban.

Jegyezd fel naptáradba, és ne hagyd ki a Fekete Hétvégét és a fantasztikus ajánlatokat a JYSK-nél!

Itt található a JYSK Fekete Pénteki akciós kínálata!

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Fekete Péntek 2016 – vasárnapig tart a Black Friday a Tescoban

Fekete Péntek 2016 – nézz egy jó könyvet a Bookeren, nagy kedvezménnyel