in

Fekete Péntek 2016 – még tart a Media Markt Black Friday

Pénteken Black Friday webáruházunkban! – kezdte az akció felvezetését a Media Markt.

CSAK MA, akár 80% engedmény webáruházunkban, INGYENES házhoz szállítással! – tették hozzá november 18-án

Elindult a Black Friday

“Az ajánlat 2016.11.18-án a webáruházunkban megjelölt termékekre, a készletek erejéig, kizárólag a weboldalunkon házhoz szállítással leadott megrendelések esetén érvényes. Megjelenítési, illetve adatbeviteli hibáért felelősséget nem vállalunk. A termékeket szimbolikus fotóval ábrázoltuk. Az ajánlat más akcióval, illetve a termék vételárát csökkentő bármely más kedvezménnyel együtt nem vehető igénybe. Áraink az áfát tartalmazzák. Csak háztartásban használatos mennyiségeket szolgálunk ki. “ – közölte a Media Markt.

Ajánlatok ITT

A Black Friday 1966 óta létezik

A Black Friday (magyarul fekete péntek) a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, amely ott néhány évtizede hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete.

A kifejezés 1966-ban keletkezett, használata 2009-re vált általánossá. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtökére esik, a fekete péntek november 23-29. közé esik.

Magyarországon első alkalommal 2015. november 27-én tartották meg a kiskereskedelemben a Black Friday nevű akciót, amelyen átlagon felüli árkedvezményeket kínálnak a vásárolóknak.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Ma van az Extreme Digital Black Friday – újabb termékek érkeztek

Aldi karácsonyi katalógus