in ,

Fekete Péntek 2016 – Black Friday az eMAG-nál!

Black Friday az eMAG-nál november 25-én!

Magyarországon már harmadik alkalommal rendezi meg az eMAG ezt a lényeges vásárlói eseményt, és a korábbi évek nagy sikerére való tekintettel idén is a legütősebb akciókkal készül a Black Friday-re!

Nézz szét oldalukon, és találd meg kedvenc termékeidet már most, hogy a nagy napon elsőként vásárold meg azokat!

Bővebb itt

Addig is jöjjön pár érdekesség a tavalyi nagysikerű akcióról!

ilyen nem volt korábbaA 2015-ös Black Friday alkalmával soha nem látott csúcsforgalom volt az oldalon: 1,7 millióan látogattak el az eMAG weboldalára egyetlen nap alatt, ebből 40% mobileszközökről, az applikáción vagy a mobilra optimalizált weboldalon keresztül érkezett, ezért idén – a vásárlói igényeket szem előtt tartva – a „Fizetés-1-kattintással” funkcióval bővítettük mobilalkalmazásunkat.

Ez az új megoldás a kiválasztott árucikkek gyors, egy kattintással történő kifizetését teszi lehetővé a bankkártya hozzárendelésével. Az első rendelést követő bankkártyával történő fizetés során a felhasználó aktiválhatja ezt a funkciót a fizetési mód kiválasztásakor vagy a vásárlási folyamat végeztével. Így az oldalunkra látogatók könnyedén tudnak vásárolni akár út közben is, hiszen a kényelmesebb, gyorsabb fizetéshez már egy kattintás is elég!

Tavalyi akciónk során 187 ezer terméket rendeltek meg az online vásárlók és ezzel 3,25 milliárd forintos bevételt generáltak. Büszkén állíthatjuk, hogy 2015-ben új rekord született, hiszen majdnem megdupláztuk a 2014-es Black Friday akció eredményeit!

Az óriási érdeklődés és forgalom ellenére a weboldal végig zökkenőmentesen tudott működni.

Milyen termékeket kerestek a legtöbben? A legnépszerűbbek a háztartási gépek, játékok, baba-mama cikkek, mobiltelefonok, televíziók, tabletek, autó alkatrészek és parfümök voltak. Kíváncsian várjuk, hogy 2016-ban is ugyanezeket a termékeket keresik-e majd a legtöbben, vagy esetleg más kategóriák lesznek a befutók…?

A vásárlói igények kielégítésére idén már 450 ezer darab akciós termékből válogathatnak az oldalunkra látogatók és termékenként több ezer forintot is megtakaríthatnak. A Black Friday eseményre való felkészülés jegyében jelentősen növeltük raktárkészleteinket és logisztikai kapacitásunkat a magyar piacon.

A számok és eredmények azt mutatják, hogy a hazai vásárlók is egyre jobban felismerik és kihasználják az online vásárlásban rejlő előnyöket. Könnyen, kényelmesen és gyorsan megrendelhetik a kívánt termékeket, akár otthonról vagy mobileszközeikről, ezzel időt és pénzt is megtakarítanak.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Íme a JYSK Fekete Péntek akciós újsága

Fekete Péntek 2016 – különleges Black Friday a Kika áruházaiban