in

Euronics: legújabb álláslehetőségek

Euronics: legújabb álláslehetőségek.

A több mint 25 éves múlttal rendelkező Vöröskő Kft. 65 boltra kiterjedt országos üzlethálózattal, a boltok munkáját támogató központi egységgel, több mint 800 munkatárssal, stabil, tőkeerős pénzügyi háttérrel és folyamatosan bővülő piaci jelenlétével a magyarországi műszaki kereskedelem legnagyobb magyar tulajdonú szereplője.

Böngéssz állásajánlataink között és várjuk jelentkezésedet, ha Te is szeretnél egy dinamikusan fejlődő hazai cégnél dolgozni!

Miért jó náluk dolgozni?

Tudj meg többet a Vöröskő Kft. sikerességéről munkatársaink tapasztalatain és véleményein keresztül, akik már több éve erősítik csapatunkat. Tovább »


Pályázat beküldése nem meghirdetett pozícióra
Ha nem találtál számodra megfelelő álláslehetőséget adatbázisunkban, de Te szeretnél a csapatunk tagja lenni, küldd el általános jelentkezésedet, amit mi rögzítünk a jövőbeni álláslehetőségekre. Tovább »

Aktuális Euronics állásajánlatok
Ha szeretnéd egy világhálózattal rendelkező vállalat munkatársaként eljuttatni az emberek otthonába az európai kényelmet és minőséget a háztartási gépek, szórakoztatóelektronika és a számítástechnika piacán, akkor csapatunkban a helyed!

Jelenleg a következő munkakörökbe várják a jelentkezéseket.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Deichmann – márkák, amiket megtalálhatsz náluk

Euronics tanács – Így gyorsítsd fel a régi számítógéped!