in

Eurojackpot nyerőszámok fríss – az Eurojackpot június 28-ai nyerőszámai

Eurojackpot nyerőszámok fríss – az Eurojackpot június 28-ai nyerőszámai.

Az Eurojackpot játékban az „A” mezőn 50 számból 5-t, a „B” mezőn pedig 10 számból 2-t kell megjelölni. Akkor nyersz a hetente megrendezett sorsoláson, ha az „A” és „B” mezőben elért találataid száma legalább 3. Az Eurojackpot egy nemzetközi játék, ami 2012 márciusában indult és jelenleg 18 országban játszható (Izland, Finnország, Norvégia, Svédország, Dánia, Észtország, Lettország, Litvánia, Hollandia, Németország, Csehország, Magyarország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Olaszország, Spanyolország és Lengyelország).

Játszható saját számokkal és gépi formában, véletlen számokkal. Kombinációs játékban legalább 5 számot kell megjelölni az A mezőben és legalább 2-t a B-ben; összesen legalább 8, legfeljebb 13 szám jelölhető meg.

Sorsolások

A sorsolásokat péntekenként Finnországban, Helsinkiben tartják, magyarországi idő szerint 21 óra és 22 óra között. Az „A” és a „B” mező nyerőszámait egymást követően sorsolják.

Eurojackpot nyerőszámok fríss – az Eurojackpot június 28-àn nyerőszámai.

A június 28-ai kisorsolt nyerőszámok:

Hirdetés

2

10

23

29

50

3

10

Eurojackpot nyeremény – íme a nyereményjegyzék

The post Eurojackpot nyerőszámok fríss – az Eurojackpot június 28-ai nyerőszámai appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Szólj hozzá!

Bevásárlólista kvíz 13. – Csak a memóriádra lesz szükség!

Egyképes kvíz 28. – Csak a memóriádra lesz szükség!