in ,

Erre jó a dm társkártya

dm társkártya – Gyűjtsék együtt a pontokat!

Az active beauty kártya mellett talál egy társkártyát, amelynek segítségével közös számlán gyűjthetők a pontok. A főkártya regisztrációját követően, a társkártyát is külön be kell regisztrálni a társkártya tulajdonos nevére. Ide kattintva kezdheti meg a regisztrációt. A „Regisztráció kártyával” cím alatt adja meg a társkártya számát, majd a Tovább gombra kattintva adja meg a CVC kódot és a társkártya tulajdonosának adatait.

Miért jó még a dm társkártya?

Társkártya használatával még több pontot tudnak gyűjteni! Külön-külön van lehetőségük aktiválni a kuponokat, így egy ajánlatot annyiszor igénybe tudnak venni, amennyi társkártyás tartozik a főkártyához. Ezért ne feledjék, bár közös pontegyenlegre gyűjtik a pontokat, az egyes kártyához tartozó kuponokat külön-külön szükséges aktiválni.

Többen szeretnék együtt gyűjteni a pontokat?

Minden főkártyához 1 db társkártya tartozik, azonban ügyfélszolgálatunk segítségével a különböző kártyák egyenlegei összevonhatók, így többen is gyűjthetik együtt a pontokat.

1. lépés: Ha az a személy, akivel együtt szeretnék gyűjteni a pontokat, még nem regisztrált a programba, csináljanak számára egy új regisztrációt.Tipp: Ha üzleteinkben kérnek jelentkezési lapot, akkor helyben megkapják a kártyát, és nem kell megvárni a kártya postázási idejét.

Hirdetés

2- lépés: Küldje el ügyfélszolgálatunk részére azoknak a kártyáknak a számát, amelyeknek össze szeretné vonni az egyenlegét.Üzenet küldéséhez lépjen be kártyájával a weboldalon keresztül, és válassza a „kártyák összevonása témát”.

Telefonon a +36 1 677 7364-es telefonszámon kérheti a kártyák összevonását.

Az egyenlegek összevonásához minden esetben szükséges a kártyatulajdonosok hozzájárulása.

A megjelenített árak magukban foglalják az áfát, a szállítási költség külön tételt képez.
(§)Erre a tételre kedvezmény nem érvényesíthető.
(#)Erre a tételre active beauty pontok nem adhatók.
(&)A termék szállítása dm üzletbe nem lehetséges.

Szólj hozzá!

Nyomkövető sorsjegy – Nyomozz velünk: Főnyeremény 25 millió Ft

Nike utalvány vásárlás – infok itt!