in

Egy sampon, amit tuti használtál: Wu2

Hajmosás téren a retró márkák királya mindenképp a Wu2.

Ki ne tudná, hogy milyen a WU2 nagy, sárga flakonja?

Ki ne ismerné fel a jellegzetes WU2 illatot?

A WU2 már közel 50 éve van jelen a magyar piacon. Az EVM Zrt. a márka tulajdonosa 1999 óta.

Számos változáson ment keresztül a termékcsalád. Azonban a legsikeresebb samponok változatlan minőségben megtalálhatóak a boltok polcain, sőt új, korpásodás elleni változattal bővült a kínálat.

Él és virul a WU2

Bizony, a Wu2 is él és virul, olyannyira, hogy két termékvonala is van, a fiatalosabb Next és a hagyományos Miraculum, hogy a tradíciókhoz ragaszkodó vásárlót se veszítsék el.

Így a sok formatervezett kiszerelésű spray, hab, lakk és balzsam mellett, azért ott figyel az ormótlanságában is kedves, kis, henger alakú 100 millis és a féltégla méretű és alakú 1000 millis sampon is.

2014. április eleje óta kooperációban, bérgyártásban készülnek Szegeden olyan, retrónak számító magyar termék, mint például a WU2 termékcsalád tagjai. A márkatulajdonos budapesti Egyesült Vegyi Művek (EVM) Zrt. a Florinnal kötött megállapodást.

– Az évek óta súlyos gondokkal küzdő EVM Zrt. új tulajdonosának képviselője keresett bérgyártáshoz partnert, így találtunk egymásra – magyarázta Barta Attila, a szegedi Florin Zrt. cégvezetője. – Tiszteletre méltó, hogy a menedzsment gondolt arra: gazdaságos körülmények között a piacon kellene tartani olyan régi, közkedvelt magyar terméket, mint a WU2 termékcsalád tagjai.

2013 végén kezdtek el tárgyalni, idén év elején megszületett a megállapodás, április eleje óta pedig már gyártjuk is a termékeket az eredeti receptúra szerint.

A Florinnal kötött megállapodás értelmében Szegeden összesen 100 terméket „gyártatnak” majd, már itt van a WU2 sampon- és az Ultra mosó- és tisztítószercsalád. A későbbiekben a Komfort tisztítószereket, valamint a BIP öblítő- és mosószereket is a Tisza-parti városban állítják elő.

Hirdetés

– A márkatulajdonosnak az volt a célja, hogy a termékek ne tűnjenek el az áruházak polcairól. Magyarországon jelenleg mi vagyunk az egyetlen cég, amelyik teljes portfólióval le tudja fedni ezt a területet – folytatta Barta Attila.

Szólj hozzá!

JYSK legújabb akciós újság – a november 23-tól december 6-ig érvényes akciók

Pepco legújabb akciós újság

Pepco legújabb akciós újság – íme a december 14-ig érvényes ajánlatok