in

Eb sorsolás 2024 kalapok – infok itt

Eb sorsolás 2024 kalapok – infok itt

A sorsolást december 2-án tartják meg

Szoboszlai Dominik, aki a montenegrói csapat 3-1-es legyőzéséből két góllal vette ki a részét, elsősorban a magyar labdarúgó-válogatott csapatszellemét dicsérte azt követően, hogy a sikerrel csoportelsőként zárt a nemzeti együttes.

A magyar válogatott öt győzelemmel és három döntetlennel, veretlenül és csoportelsőként jutott ki a jövő évi, németországi kontinenstornára, amelynek december 2-i sorsolását a második kalapból várja majd.

A 2024-es Európa-bajnokság csoportkörének beosztását december 2-án 18 órakor, Hamburgban sorsolják ki.

Eb sorsolás 2024 kalapok

A vasárnap esti meccsek előtti állás szerint az első kalapban a rendező Németország mellett a legjobb öt csoportelső kap helyet: Portugália, Franciaország, Anglia, Belgium, és Spanyolország vagy Skócia. Spanyolország és Skócia között késő estére dőlhet a kérdés.

A második kalapban az összesített rangsor 6–11. helyén álló csapatok, vagyis a többi öt csoport első helyezettje, és a legjobb csoportmásodik kerül – a G-csoport nyerteseként itt szerepel a magyar válogatott is.

A harmadik kalapban a sorban következő öt legjobb csoportmásodik lesz majd, a negyedik gömbből pedig a három leggyengébb csoportmásodik és az NL-rájátszás három ágának nyertesei bújhatnak majd elő a hamburgi sorsoláson

A december 2-i procedúrával kapcsolatosan – pontos kalapbesorolások híján – egyelőre csupán annyi bizonyos, hogy a rendező német válogatott az A-csoport egyes helyére kerül, s ahogy az szokás, minden kalapból egy válogatott kerül egy csoportba. – írja az nso.hu

The post Eb sorsolás 2024 kalapok – infok itt appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Labdarúgás: Euro 2024 sorsolás – infok itt

Farm VIP 2023 ismétlés Super tv2 – időpontok itt