in

doTERRA Grapefruit illóolaj online rendelés, infok, ár

doTERRA Grapefruit illóolaj online rendelés, infok, ár.

doTERRA Grapefruit illóolaj online rendelés

A doTERRA Grapefruit illóolaj egy frissítő, élénkítő hatású olaj, melyet a gyümölcs héjából hidegsajtolással állítanak elő.

A grapefruit illóolaj számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, beleértve a következőket:

  • Tisztító és méregtelenítő hatású. A grapefruit illóolaj segít a szervezetben lévő méreganyagok kiválasztásában, javítja az emésztést és a májműködést.
  • Jó hatással van a zsíros bőrre. A grapefruit illóolaj segít szabályozni a faggyútermelést, így segít megelőzni a pattanások kialakulását.
  • Frissítő, élénkítő hatású. A grapefruit illóolaj segít felfrissíteni a testet és az elmét, javítja a hangulatot és az összpontosítást.
  • Antidepresszáns hatású. A grapefruit illóolaj segít csökkenteni a szorongást és a depressziót.

A doTERRA Grapefruit illóolaj számos módon használható. Aromásan belélegezve segít felfrissíteni a levegőt, javítani a hangulatot és az összpontosítást.

doTERRA Grapefruit illóolaj infok

Bőrre alkalmazva segít megtisztítani a bőrt, csökkenteni a pattanások megjelenését és frissítő érzést biztosítani. Belsőleg fogyasztva segít a méregtelenítésben, javítja az emésztést és a májműködést.

A doTERRA Grapefruit illóolaj biztonságos és hatékony olaj, mely számos egészségügyi előnnyel rendelkezik.

Azonban fontos megjegyezni, hogy a grapefruit illóolaj fényérzékenyítő hatású, ezért napozás vagy szoláriumozás előtt 12 órával nem ajánlott bőrre alkalmazni.

doTERRA Grapefruit illóolaj ár

Szólj hozzá!

Biciklis kutyaszálltó utánfutó online rendelése, ár, infok

Fedezd fel a Ray-Ban Reverse Lens kollekciót – juss hozzá online! Infok, ár itt!